János Micheller
710
photos
666
on Google Maps
views
Valamikor, amíg dolgoztam, olyan sok fotót kellett úttörő módra "kilötyögtetnem", hogy amikor abbahagytam öt évig nem vettem a kezembe fényképezőgépet. Majd sikerült hozzájutnom ahhoz a géphez, amellyel ezeket a képeket készítettem. Remélem tudok velük annyi örömöt okozni, mint amennyit a számomra jelentenek.

János Micheller's conversations

Szervusz Zoli!

Az első fészekalj kisfecskéi most repültek ki. Még nem tudnak önállóan élelmet szerezni, így az öregek segítségére szorulnak. Az öreg leszállás nélkül eteti a fiókáját. Sokáig gyönyörködtem bennük, fotóztam őket. Ez volt a legjobban sikerült felvétel.

Örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy rólunk:)!

Üdv:-) mihike!

ladikos

Köszönöm a megtisztelő gondolatokat! :)

Saját blogom nincsen,de vendégszereplőként néhány ételem már fent van :)

Üdv Gy

Szervusz Attila!

Szeretném, ha nálunk is olyan gyorsan épülnének az autópályák, ahogy ez a reggeli párásság felszállt:) és a díjak is hasonló képpen szállnának el.

Köszönöm kedves figyelmed!

Üdv:-) mihike!

excellent photo L&F

great color and exposure

add favorite photographer

grtz jolanda

Szervusz Dezső! Köszönöm a véleményed. Újat csak annyit tudok mondani a fotóról, hogy állványon álló, szemre élesre állított, Leica madarásztávcsövön át fotózva, automata állásban készült. És a fészekodú magasságát az előbbiekben kissé túlbecsültem, inkább csak 20 méter lehetett. Üdv, János.

Klassz felvétel, igazán gyönyörű vidék. T,K. Tisztelettel Magyarországról !

60-78 superbe Bonsoir Atila,

je te remercie pour ta visite dans ma galerie. J'y ai mis quelques photos pour ne pas me faire oublier :-) je continue à faire beaucoup de photos tous les jours dans ma forêt, mais je n'ai plus le temps de les gérer et de les partager. Depuis fin 2014, j'ai changé de travail. Je suis agent forestier, officier de police et titulaire d'un triage (circonscription) de 880 hectares de forêts + 400 hectares de plaines....

je passe ma journée en forêt et le soir, je fais mes rapports illustrés de photos. Je n'ai presque plus le temps de m'occuper de mon potager et de mon verger.

J'aime visionner les galeries panoramio, la tienne en particulier, mais le temps me manque pour y ajouter un commentaire.

Mes amitiés les plus sincères. patrick

János, köszönöm a kedves és részletes ismertetést! Üdv, a Druszádtól!

very nice photo !! greetings!! like! Panoramio for ever!!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

János Micheller's groups