dzonihsv
photos
on Google Maps
views
■ Nikola Đokić - Panoramio Moderator za srpsku zajednicu ■ Zabranjeno je kopiranje, prepravljanje i prikazivanje fotografija u KOMERCIJALNE svrhe bez saglasnosti autora. ■ [English] It is not allowed to copy, remake or use any of the photographs in COMMERCIAL purposes without authors approval. ■ Pitanja i odgovore, kao i savete u vezi Panoramio-a možete dobiti na Panoramio forumu (deo za Srpski jezik koji je linkovan u daljem tekstu) - https://groups.google.com/forum/#!forum/panoramio-serbian ■ Ako neko Vaše pitanje/savet/predlog nije za širu javnost, možete mi se obratiti putem lične poruke.

dzonihsv's conversations

Magnifique./.Pays.* de Grande Nature.* Sauvage.. - Bravo..

Wonderful shot !!! FV 19 + LK 282 Greetings, valeok.

E moj narode kad ćeš se prizvati pameti !!!!! Staroj crkvi u Krnjaci prvi donator je bio težak Ilija Cumura cenjen i postovan čovek, NOVA CRKVA SE PODIZE PRLJAVIM PARAMA samo pogledajte ko je zvona donirao, ZAR TA ZVONA DA VAM DECA U AMANET SLUSAJU !!!!!!??????? KAD GOD UDJETE PERETE SAVEST TIH LJUDI, TAKO SE CRKVE NE GRADE. ????

E moj narode kad ćeš se prizvati pameti !!!!! Staroj crkvi u Krnjaci prvi donator je bio težak Ilija Cumura cenjen i postovan čovek, NOVA CRKVA SE PODIZE PRLJAVIM PARAMA samo pogledajte ko je zvona dopirao, ZAR TA ZVONA DA VAM DECA U AMANET SLUSAJU !!!!!!??????? Zar da nam crkve podizu ljudi prljave prošlosti i parama da prljavije nemogu biti ?????

"...и води рачуна да будем леп, иначе..." :))

Практично, ово зимус није било потребно...али, употпуњава амбијент и атмосферу :))

Ал' су га 'усијали', к'о за клизање а не за куглање :)) Пробао сам пар пута и нешто се нисам прославио :)

Very good composition, I like it, greetings from Poland

Dennoch ist es!

Vielen Dank und meine besten Wünsche,Andrey

Wonderful place. Terrific photo.

LIKE 183 + FAV 5.

Best regards.

Bogdan

Friends

  • loading Loading…

 

dzonihsv's groups