Pinke László
photos
on Google Maps
views
Üdvözletemet küldöm a magyar királyok régi,történelmi koronázóvárosából: Székesfehérvárról, .....minden kedves Barátomnak! Szeretném megmutatni Városomat,és Hazámat,a szebb oldaláról is: amiért szeretjük....:)....ha érdekel,nézz bele fotóimba. Magamról???.....nem vagyok érdekes ember.....beszéljenek helyettem a fotók,azt hiszem,jobb lesz....:) Szeretem és megcsodálom a szépet: akár a Természet,akár ember alkotása.....és szeretném megmutatni Neked is,ha érdekel....... Köszönöm figyelmedet és látogatásodat.....Remélem: ..valahol,valamikor találkozunk..... Üdvözlettel: Laci Greetings from of the Hungarian kings of old,historic coronation City: from Székesfehérvár,.....to all my friends! I would like to show you my city and my country, the more beautiful side of it: why we love ....:).... if you're interested, look at my photos. About me ???..... I am not interesting person, to speak for me ..... the photos, I think it will be better ....:) I love and admire the beauty of up to Nature, a man from work ..... and I would like to show you, too, if you're interested ....... Thank you for your attention and I hope your visit .....: .. somewhere, at some point we meet ..... Best regards: Laci ( text translation: Google translator....)

Pinke László's conversations

Köszönöm a látogatást, és kedves véleményedet, csörszfoto....

Üdv: Laci

Very beautiful capture

Great composition!!!

Well done.

LIKE+FAV.

Greetings - Yosi.

Merci Gilles pour cette gentille appréciation.

Cordialement, Csaba

Köszönöm Clare! Örülök, hogy tetszik!

Üdvözlettel Lacika

fantastic dutch view , i know this place ! L

Kostas.

Szervusz, Sanyi bácsi.....

Köszönöm a látogatást, már szinte elszoktam tőle...mostanában nemigen voltam errefelé,fotót is valamikor tavaly töltöttem fel utoljára. Mostanában nemigen van időm. Néha,persze: fotózom, csak nem kerül ide.

Üdvözletemet küldöm Nektek Szegvárra: Laci

Akkor legalább van egy jó hír is...

Nagyon aranyosak vagytok mindketten. Köszönet jár ezért mindenképp. Ahhoz viszont nem pofon kell, hogy az ember fia oda elkeveredjen. Nekem nagy segítség volt egy fotós bíztatása. Nem unszolt, de igazán felkeltette az érdeklődésemet. Aztán elkészült az első fotó, amire azt mondtam, hogy ejha, ez az épület mégis tetszik nekem. Onnantól kezdve több alkalommal is kimentem, mert meg akartam nézni újra, többféle időpontban. Érdekelni kezdtek a részletek , ami például a homlokzat és a park szobrait jelenti, a domborművek a falakon és minden más , ami fotózható . Nem tudom, mit tudnék ebben a dologban segíteni, de ha kell és nem zavar a jelenlétem, akkor szívesen társulok egy koraesti fotózáshoz. Innentől kezdve már csak azt tudom kívánni Neked, hogy járj úgy, ahogy én:-). Van elérhetőségem. Minden jót kívánok .

Üdv: Judit

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Pinke László's groups