istvánlehó
480
photos
383
on Google Maps
views
Geboren in Budapest, seit geräumiger Zeit Wohnort an der schweizer Grenze, nähe Basel. ************************************* „A képek ott vannak, csak meg kell őket örökíteni. A legjobb kép az igazság…” (Robert Capa) _____________________________________ "Die Bilder sind da, man muss sie nur verewigen. Das beste Bild ist die Wahrheit..." (Robert Capa)
« Previous12345678...1920Next »

istvánlehó's conversations

Thank you 4 stopping by!


Cambajou


Ana María Ossorio Ló…


... itt kivételesen nem manipuláltam, István kedves, ott volt a lufi és csak a megfelelő szemszöget kellett keresnem. Beleszerettem ebben a játékosan viselkedő bácsiba, több oldalról fényképeztem, de szép fotók már bőven fent vannak a Panón, ezért én ennél a kacsintó ábrázolásnál döntöttem. Remélem, Bernini nem vesz rossz néven, ha lenéz rám a barokk felhőkről.

Puszi Nektek, Christa

Ezt nagyban szívesen nézném a szobám falán! Baráti üdv, Miki/Miskolcz

Örülök ha tetszik a gémeskutom, Vince, köszönöm kedves üzeneted!

Számomra a gémeskút a magyar vidéki táj az egyik legjellemzőbb jelképe, kellemes emléket és érzéseket kelt bennem. Persze, ha minden pohár ivóvízért hóban-fagyban kannákkal kellene a gémeskúthoz menni, talán kevésbé romantikus szemmel nézném.

Mégis azt gondolom hogy Téged is jó emlékek füzik a gémeskúthoz. Tévedek?

Szia, Christa

Köszi István a nézelődést! Taki

Csak erre a részére kevés turista jut el.

For you was the appreciation.

The message with the link of the petition was for all these members, who haven't signed yet and don't know about the situation and probably they enter in your gallery to see yours photos.

Greetings, Argenna.

Kedves István!
Köszönöm! Üdv: K.F.

István: köszönöm a dicsérő szavakat és örülök, hogy tetszik a képem!
Üdv: K.F.

Friends

  • loading Loading…

 

istvánlehó's groups