istvánlehó
499
photos
393
on Google Maps
views
Geboren in Budapest, seit geräumiger Zeit Wohnort an der schweizer Grenze, nähe Basel. ************************************* „A képek ott vannak, csak meg kell őket örökíteni. A legjobb kép az igazság…” (Robert Capa) _____________________________________ "Die Bilder sind da, man muss sie nur verewigen. Das beste Bild ist die Wahrheit..." (Robert Capa)
« Previous12345678...2021Next »

istvánlehó's conversations

Kedves Julics,

Igen, Erdelyben is van, nagymamamnak is volt mint minden haznal a faluban. Nyar közepen meg a termes elött legtöbbször ures volt igy jo hely volt bujocskazni es benne jatszani.

Nagyon szep foto, remekul bantal a fenyekkel.

Barati öleles, Istvan

Örülök a társaságotoknak, KEDVESEIM! Most már a visszaútban vagyunk, szerencsénkre nem kell ott maradnunk az éjszakában :-)

Szép éjt és kellemes vasárnapot kívánok Nektek! Puszillak Benneteket, Christa

Én pedig Veled is egyetértek és együttérzek, Évi drága. Az utolsó három nap mindig héttől hétig dolgoztam a kertben, tegnap csak éjfél után néztem be a Panóba. Láttam a remek új képeid, de már nem tudtam hozzászólni. Holnap én is kipihenten jövök vissza! Addig jó pihenést kívánok Neked is, Istvánnak is! Puszillak Benneteket, Christa

Számomra, kedves István, az a hely lenne a legjobb, ahova szívesen jönnek látogatni. Annak Velencében nagyon jó az esélye, ahogyan most is szívesen nyaralnak nálam a Toszkánában :-) Ki tudja, 40 év múlva milyen nyughelyek lesznek ... talán fellőnek minket egy csillagra (Téged a Vénuszra, engem a Canis Minor-ra)!

MB, Christa

Nagyon élveztem ezt a csemege előadást, caro István, ezért Neked is jár egy nagy puszi :-) Nem tudom hogy a videóban ki tölti be Siegfried szerepét, talán Nurejew? Ő egyébként az orosz temetőben a Paris melletti Sainte-Geneviève-des-Bois-ban nyugszik, pompás sírja van.

MB Mindkettőtöknek, Christa

Köszönöm, örülök hogy tetszik !


Very impressive photography,

fantastic landscape, LIKE

Friendly greetings, Manol


Excellent photo! LIKE ! Best regards , Honza

Kedves István: igazán nincs miért szégyenkeznek, mert mindkét ny-i képed tökéletes, sőt..., nagyon is tökéletes! Üdv: Zoli

.. jó úton haladsz :) Üdv: Zoli

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

istvánlehó's groups