istvánlehó
462
photos
369
on Google Maps
views
Geboren in Budapest, seit geräumiger Zeit Wohnort an der schweizer Grenze, nähe Basel. ************************************* „A képek ott vannak, csak meg kell őket örökíteni. A legjobb kép az igazság…” (Robert Capa) _____________________________________ "Die Bilder sind da, man muss sie nur verewigen. Das beste Bild ist die Wahrheit..." (Robert Capa)

istvánlehó's conversations

Köszönöm szépen! Üdv. Juli

Kedves István! Köszönöm a kiigazítást! Budapest is nagyon szép, voltam 5 évig lakója, szívesen maradtam volna, de a sorsom másként alakult. Most már viszont örülök, hogy hazajöttem Szombathelyre, de szívesen látogatom kedvenc helyeimet.

Üdv. Tom

Kedves István!

Nagyon szép a fotód, és a templom is különlegesnek tűnik. Én még sajnos nem jutottam el Elzászba, de terveim között szerepel. Akkor utánajárok az ősöknek.

Üdvözlettel, Tamás

Eszter, akkor Te szerencsés vagy, hogy személyesen is ismerhetted! Ölellek én is, Éva

Thank you for showing us this scary picture. How did you get it? Is it a panoramic HDR? Like it very much! Miguel

Very interesting picture. You are a great photographer Judit.

wow! : )
+++ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! f+liKe it !
Amitié

Frumoasa ! Like.

Ebben igazad van István, de én meg a Te gyönyörű tájaidat szeretem látni nálad, és kicsit ott lenni! :)

Üdv.Laci

Friends

  • loading Loading…

 

istvánlehó's groups