istvánlehó
462
photos
369
on Google Maps
views
Geboren in Budapest, seit geräumiger Zeit Wohnort an der schweizer Grenze, nähe Basel. ************************************* „A képek ott vannak, csak meg kell őket örökíteni. A legjobb kép az igazság…” (Robert Capa) _____________________________________ "Die Bilder sind da, man muss sie nur verewigen. Das beste Bild ist die Wahrheit..." (Robert Capa)

istvánlehó's conversations

Szervusztok Kedveseim!

Tudok én, caro István, milyen jól értesz, beszélsz és írsz németül, ezért jólesett hogy ezt a hosszú kommentet németül írhattam le, kipihenhettem az agyamat :-))

Nem csodálom, Évi kedves, hogy nem tudtál az itteni árvízról. Én is csak néha-néha szoktam tájékozódni mi zajlik a világon. Én is csak véletlenül és késön értesültem az árvízról, ráadásul pont egy magyar online televiziós híradótól! És csak a történt után kaptam a riasztó telefonhívást a városi önkormßanyzattól.

Puszi Nektek és kellemes hétvégét kívánok!

Christa

Cara Christa közben én is itt vagyok VELETEK és együtt szomorkodunk. A videódat szomorúan néztem, aminél úgy érzem részleteket ismertem föl. Nem szép ok ahhoz, hogy az ott készített képeimben merültem el újra. A Carrarai fotódat is làttam a még "békés" idöböl. Puszi NEKTEK amellett szép hétvégét is kívànok. :-( Istvàn

Kedves Barnabàs a Te emlékeid Neked is úgy maradnak meg a vàrosról mint itt a fotódon làtható, de napjainkban sajnos màsképpen nèz ki itt minden :-( Üdv. Istvàn

Köszönöm szépen! Üdv. Juli

Kedves István! Köszönöm a kiigazítást! Budapest is nagyon szép, voltam 5 évig lakója, szívesen maradtam volna, de a sorsom másként alakult. Most már viszont örülök, hogy hazajöttem Szombathelyre, de szívesen látogatom kedvenc helyeimet.

Üdv. Tom

Kedves István!

Nagyon szép a fotód, és a templom is különlegesnek tűnik. Én még sajnos nem jutottam el Elzászba, de terveim között szerepel. Akkor utánajárok az ősöknek.

Üdvözlettel, Tamás

Eszter, akkor Te szerencsés vagy, hogy személyesen is ismerhetted! Ölellek én is, Éva

Thank you for showing us this scary picture. How did you get it? Is it a panoramic HDR? Like it very much! Miguel

Very interesting picture. You are a great photographer Judit.

wow! : )
+++ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! f+liKe it !
Amitié

Friends

  • loading Loading…

 

istvánlehó's groups