istvánlehó
507
photos
399
on Google Maps
views
Geboren in Budapest, seit geräumiger Zeit Wohnort an der schweizer Grenze, nähe Basel. ************************************* „A képek ott vannak, csak meg kell őket örökíteni. A legjobb kép az igazság…” (Robert Capa) _____________________________________ "Die Bilder sind da, man muss sie nur verewigen. Das beste Bild ist die Wahrheit..." (Robert Capa)

istvánlehó's conversations

A fotós brigád. Remek látvány kedves Tivadar

és Misi * Imre * és a Hölgyek.

Üdvözlet mindenkinek. Jó lenne már egy Panoramio fotós találkozó.

Tivadarkám, kérlek szervezzél, legyél szíves.

Neked külön baráti üdvözlet, Judit

Beautiful shot L and F best wishes, Nikolai

... egy ilyen kedves cica elött cara Christa minden egér nemcsakhogy nem reszket, hanem örül is ha a "lyuk" elött kacérkodik vele, és remélem a kandúr megjelenésénél is az az eset volt. Miaúú, és szép napot a lyukon kívül, de benne is !!! A kandúr :-)

Many thanks ! Best regards, Zoli.

Christa drága nagyon örülök, hogy láttalak. Tudom én, hogy nem egyszerű itt is ott is helytállni. A mindennapi feladatok sajnos nem csökkenek és egyre fárasztóbbak, legalábbis nekem. Ez a kápolna is egy véletlen felfedezés volt. A rádióban hallottam róla egy reggel még félálomban, szerencsére nem felejtettem el amikor felkeltem és utánanéztem. A múlt hét szombatján káprázatos idő volt, gyorsan félretettük a munkát és szó szerint felmásztunk ide, kocsival nem mertünk nekivágni a hegynek. Ahhoz terepjáró kellett volna. Én köszönöm a kimerítő látogatásod. Gondolom, hogy lassan kezdődnek a kerti munkák Nálad, vagy már el is kezdődött? Akkor jó kertészkedést kívánok, és szeretettel ölellek, Éva

nouchetdu38
Thanks for your visit, comment and favorite! Zol

... ja, Hubsz: Vater, Mutter und 14 Kinder ...

Thanks for kind compliment , Angelius

Have a nice weekend Angelika

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

istvánlehó's groups