János Horváth (renault25)
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Szeretek kirándulni-túrázni, fotózni, számítógépezni. Célom, hogy fotóval illusztráljam a Google earth által készített műhold világtérképet, elsősorban lakhelyem és környékét (Vas megye-Burgeland), de más tájakra is szívesen kalandozok. Ezzel is segítve a kirándulni-túrázni vágyókat.Filmjeim a youtub.com/user/renault25ful csatornán tekinthetők meg.

János Horváth (renau…'s conversations

1939-ben nagy része leégett. Jelenleg TSZ-ként működik. Sajnos. Ott jártamkor azt sem tudták az ott dolgozók, hogy valaha, kastély volt, pedig a tábla vele szembe található. De lesz ennél cifrább is Rönökön. Az a következő sorozatom lesz.

hát nem mondhatni. Főleg biciklin. Ja a behavazott autó az enyém, de az már a tavalyi hó. Jó kis kerékpár túra volt a városba. de megúsztam Én és a fényképezőm.

Hát igen, főleg éjszakás műszak után. Kell egy kis kitérő fényképezővel az oldalamon. Mindig ott van. Burgelandba is indulok, ha megint esik, mert ott aztán tényleg lehet havas fotókat készíteni és nincs is messze tőlünk. Benzin-hólánc-forró tea. Ennyi kell hozzá. Ha kijutok, feltöltőm a fotókat úgyis, de a mappámba találsz osztrák helységeket téli-nyári-őszi fotókat. Na mozgás az meg van, mivel egy hiperaktiv egyén vagyok. Magyarul nem tudok megülni a sejhajomon.

Nagyon klassz!

Tetszik

Remélem lesz szép hóesés karácsonykor is!

Üdv GY

Köszi! Itt láthatsz sokat: http://bareszsopte.fotoalbum.hu és http://bareszsopte.rajce.net

Köszönöm. Arrébb helyeztem a fotót elmondásod szerint. Talán most eltaláltam. Ha nem javasolj egy újat.

Renault25, koszonom latogatasodat.

Udv, Tamas

Akkor te tudsz már valamit, amit én csak hallomásból....

Békebeli ház, még nyilván komfortosabb, mint a ma épülők.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

János Horváth (renau…'s groups