Сувајац
photos
on Google Maps
views

Сувајац's conversations

Хе хе могла си да се и нашалиш пробао бих да се снађем :)) Постави још неку слику баш бих волео да видим помоћи ћу ти око локације колико могу , мислим глупо је да се овде врте само моје слике и још која од "комшије" из суседних Шутаца :)

У суштини добро си се снашла са географијом овде и одлично си запамтила ова места у околини, за оне Ивановце мислим да ипак постоји табла али се она вероватно види када се долази из правца Љига тако да је можда зато нисте уочили али небитно можда и ја грешим. Генерално је код нас сигнализација јако слаба и јако је тешко снаћи се када негде идеш први пут нарочито по оваквим локалним путевима. Такође многе табле су ижврљане и поломљене а нарочито оне исписане на латиничном писму и то свуда широм Србије. Нисам присталица оваквих поступака али могу да разумем револт због непоштовања основних уставних права а то је да од државе коју сви ми плаћамо кроз разне начине добијемо могућност да будемо обавештени,упозорени итд. на свом званичном писму -ћирилици. Да се разумемо немам ништа против тога да испод ћирилице стоји и латиница због странаца али само и искључиво тако а не да једино писмо на тим таблама буде неко страно а не наше.

Тај део од Гарашког језера до Аранђеловца ми се јако допао иако сам туда пролазио само једном, сећам се да је један део пута ишао кроз Букуљу па онда спууст и прелеп поглед на Аранђеловац. Лепо је кренути неким другим путем,много се више види и упозна него када се иде само стандардним трасама, а иако се негде залута увек може да се пита неки мештанин успут за помоћ.

Très bon souvenir de mes vacances à Penzance Photo magnifique

Magnifique..! ,Espèce.** - j'aime..bien Merci.. du Partage..

EdwardTurJ!

Many many thanks.

Regards,

Ge Ko

L 81,F 40, looks very nice.

Have a good weekend !

hschwe ,thank you for L&F .Nice greetings

А значи фонтана може да се конфигурише сваки пут другачије :)

Баш личи :) Овде је надморска висина 1300 метара.

Види, био сам овде прије двије године :)

Charming picture, marvelous place. Kind regards – Christos

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Сувајац's groups