Сувајац
photos
on Google Maps
views

Сувајац's conversations

Very beautiful. Well done.

Greetings, Hans

Дуго је па трајало...

Commercial blablabla

Pauluxe I'm so pleased to have awoken your memories of Penzance ~ ~ ~

Хе хе могла си да се и нашалиш пробао бих да се снађем :)) Постави још неку слику баш бих волео да видим помоћи ћу ти око локације колико могу , мислим глупо је да се овде врте само моје слике и још која од "комшије" из суседних Шутаца :)

У суштини добро си се снашла са географијом овде и одлично си запамтила ова места у околини, за оне Ивановце мислим да ипак постоји табла али се она вероватно види када се долази из правца Љига тако да је можда зато нисте уочили али небитно можда и ја грешим. Генерално је код нас сигнализација јако слаба и јако је тешко снаћи се када негде идеш први пут нарочито по оваквим локалним путевима. Такође многе табле су ижврљане и поломљене а нарочито оне исписане на латиничном писму и то свуда широм Србије. Нисам присталица оваквих поступака али могу да разумем револт због непоштовања основних уставних права а то је да од државе коју сви ми плаћамо кроз разне начине добијемо могућност да будемо обавештени,упозорени итд. на свом званичном писму -ћирилици. Да се разумемо немам ништа против тога да испод ћирилице стоји и латиница због странаца али само и искључиво тако а не да једино писмо на тим таблама буде неко страно а не наше.

Тај део од Гарашког језера до Аранђеловца ми се јако допао иако сам туда пролазио само једном, сећам се да је један део пута ишао кроз Букуљу па онда спууст и прелеп поглед на Аранђеловац. Лепо је кренути неким другим путем,много се више види и упозна него када се иде само стандардним трасама, а иако се негде залута увек може да се пита неки мештанин успут за помоћ.

Magnifique..! ,Espèce.** - j'aime..bien Merci.. du Partage..

EdwardTurJ!

Many many thanks.

Regards,

Ge Ko

hschwe ,thank you for L&F .Nice greetings

А значи фонтана може да се конфигурише сваки пут другачије :)

Баш личи :) Овде је надморска висина 1300 метара.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Сувајац's groups