Tóth Adrienne
327
photos
256
on Google Maps
views
Jelenleg Biatorbágyon élő, győri születésű, háromgyerekes anyuka vagyok. Számos hobbim mellett az egyik kedvenc időtöltésem a fényképezés. Lenyűgöznek a fények, a színek, a formák...a világ, amely körülvesz minket. Abból, hogy erre jártál, arra következtetek, hogy hasonlóan gondolkodunk, tehát szavak helyett inkább gyere és szemlélődj a galériámban :)! I am a mum of three kids. Altaough I was born and grown up in Győr we have been living in Biatorbágy for more than five years. I have many hobbies - one of the favourite ones is taking photos. I am impressed by the lights, colours, shapes - by the world around us. You are here ergo you have similar way of thinking - I guess, so instead of words, please, come and look around in my gallery :)!
« Previous12345678...1314Next »

Tóth Adrienne's conversations

Szia Laci! Látom, de nem értem. Bevallom, hogy én még senkinél sem néztem bele egyetlen csoport képeibe sem, akkor sem, ha nem kellett lapozni (azaz az első lapon láthatókba sem). Borzalmas lehet egy kupacban kétezer várat látni! :) Az pedig mulatságos, hogy ebben a csoportban akadt egy keleti srác, akinek ez az élete, és naponta szorgalmasan pakolja az elejére a csoportba elvileg be sem kerülhető képeit (nincs meg az előírt csillagok száma:), mindig, amikor valaki új képeket rak be és ezáltal nem látszanak az elején az övéi. :)) Azaz egy valaki biztosan nézegeti, de nem a képeket, csak a sajátjainak a helyét!:) Csak miatta nézek rá időnként erre az egyre. Képet ebben sem nézegettem. Anélkül is kevés az időm.

Örülök, hogy a fecske tetszik.:)

Üdv, Csaba

Köszönöm szépen kedves Sándor, a sirály itt inkább "zavaró tényező", de nem bírtam kivárni, hogy odébbálljon, így kénytelen voltam a fényjátékba komponálni.:) Örülök, hogy tetszik!

Üdv, Csaba

Very nice! LK.

Congratulations for honorable mention!

Welcome to winning photos group, Giuseppe.

Jeanette! Thank you very much!

Greetings from Hungary - Bandi

Köszönöm szépen Árpád! :))

Kedves Judit!

Köszönöm az alapos körülnézést albumomban és a méltató kedves szavakat.

Örülök hogy tudtam valami érdekeset mutatni panoráma képeimmel.

Üdvözlet Kanadából: Gábor

Thank you very much Tomas, it's much appreciated.

Best wishes, Csaba

... itt még nem voltam Évi Kedves, legalàbb is kommenttel nem, màr ideje a mai keddi, borongós napon ezt is megnézni, és a szívbe zàrni. Itt Tombe la Neige, egy kis napsugàr nem àrtana. :-))) Puszi, Istvàn

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Tóth Adrienne's groups