vizualizare.stradala
photos
on Google Maps
views

vizualizare.stradala's conversations

it is in the Alhambra in Granada, Spain

Sa sti ca ma ajuta mult si GPS-ul. Am un GPS Outdoor - Garmin Etrax Venture CX. Inregistrez traseul cu GPS-ul in timp ce fac poze, apoi descarc pozele si traseul in calculator si ma folosesc de un programel (PixGPS) care introduce in informatiile ascunse ale pozei coordonatele locului in care a fost efectuata poza, coreland timpul la care a fost facuta poza cu cel la care a inregistrat GPS-ul. Daca GPS-ul si camera sunt decalate se poate aplica in programel chiar si corectie de timp. Ia-ti si tu ca merita!!! Nu mai e nevoie sa introduci coordonatele manual.

Ma bucur mult ca mai e cineva ca mine prietene!!! credeam ca sunt singur pe lumea asta :)) O sa-ti studiez si eu pozele cu atentie. Nu-ti fie fruca nu ne oprim aici! Pasiunea noastra nu are limita. Vom fotografia fiecare colt de strada din tara asta.

ce sa mai vorbim...street view scrie p tine...esti tare frate...faza nasoala e k nu au multi pasiunea noastra...continua tot asa, nu t opri aici...;)

tu vrei sa fii un Google Street View pentru Romania...e bn...si io am postat foarte multe poze din Bucuresti si nu numai...

Deloc!Dar tu ai ceva cu NOI,de ne inviti sa patim asa ceva?Toate cele bune!

Bucurestii Noi (August 2008)

ce sa-ti spun... :P

Friends

  • loading Loading…

 

vizualizare.stradala's groups