Muratovic
photos
on Google Maps
views
Montenegro Moj cilj jeste da okom mog objektiva, uhvatim tu ljepotu prirode, njenu snagu, vječnost, harmoniju Crne Gore. Ove slike pokazuju sjaj i ljepotu Crnogorskog bistrog plavog neba, grubog krša, tihi stabala, radosnih ptica, strmoglavih slapova i veselih potočića koji se igraju Crnom Gorom sve do beskraja. A svak od ovih slika je priča za sebe, svaka je pjesma za sve nas i svaka je slika želja za zavičaj. Montenegro čini nedirnutu zelenu oazu mira i pruža neiscrpne mogućnosti za odmor i bavljenje zimskim sportovima, te planinarenjem i rekreacijom u čistoj prirodi. Prekrasni šumski vidici omogućuju uživanje za one koji se žele potpuno odmoriti i opustiti.
« Previous12345678...6566Next »

Muratovic's conversations

Stupenda composizione e luogo incredibile...

LIKE

I miei migliori auguri..Elle V

Marvellous photo! L F

Best wishes

MUCHAS GRACIAS...!!! saludos desde Estambul :) Aixa

Beautiful work, excellent structure and composition. My congratulations. With friendly greetings and respect from Odessa, belovka.

Beautiful work, excellent structure and composition. My congratulations. With friendly greetings and respect from Odessa, belovka.

Baš sam mislio da ti se javim jer me je obradovalo da se neko zainteresovao za tvoju fotografiju. Moje česrtitke. Dragan Sremac

Great perspective! Excellent shot!

L & F

Regards, Vassiliki.

Silence. Like it. Regards, Alex.

Very nice perspective, LIKE 38 !! Best wishes, Yuri.

L; Nice shot Ahmet.
Thanks for visiting and I added you to my list of FAV PHOtographers.
See you.

« Previous12345678...3435Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Muratovic's groups