photos
on Google Maps
views
None

K.I.'s conversations

Köszönöm, Attila!

Most jártam itt először, fotózásra volt idő, másra nem. Legközelebb egy strandolásnak is bele kellene férnie, na persze majd csak a jövő évben.

Üdvözöl: István

como para ir aparcar

endearing picture like 2

Welcome to the "3 to be three" group with this successful picture Like 1 I hope a trip to budapest next year with association of my colleagues. Kind regards

Thank you very much Anand Singh!

42/133

Kedves Marcsi!

Éppen valami ilyet gondoltam, amikor elkészültek ezek a képek, sőt még néhány pillanatig a képek címében is szerepeltetni akartam valami olyat, hogy megunhatatlan. Nem is voltam benne biztos, hogy érdemes ide olyasmit feltölteni, amit már több ezren fényképeztek, de aztán mégis feltöltöttem, mert ez a kilátás nekem is megunhatatlanul tetszik.

A látogatást köszöni: István

Kedves István ! Üdvözöllek a versenyben ! Köszönöm hogy benevezted a fotódat a 2016. júliusi DNV-re. A fotód mindenben megfelel a kiírás követelményeinek, azaz versenyre kész.:-) Kérlek, vegyél majd részt a szavazásban is, amely Augusztus10-én 20.00 órától kezdődik ! Kellemes versenyzést és sok sikert kívánok ! Licskai László, a 2016. augusztusi DNV játékvezetője.

ch' caf' - Merci pour votre visite à ma gallérie des photos et votre commentaire – Amitiés d’ Athènes

Te jó ég, pont ma volt 30. éve! :-)

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups