photos
on Google Maps
views
None

K.I.'s conversations

Kedves Kornél!

Teljesen igazad van, valószínűnek gondoltam, hogy a google segítségével gyorsan megtudhatnék valamit az épületről és a feliratáról is. Ráadásul még ismerős is volt a Phőnix név, mint biztosítótársaság neve. Ezek szerint valahol már olvashattam róla, de a képen látható épületre nem szándékosan találtam rá, egyszerűen csak "belebotlottam".

Üdvözöl: István

Ahogy a térkép is mutatja, a Dohány utcában, a Nyár és a Klauzál utcák között. Nagyon sokáig, talán nem túlzás azt írnom, hogy akár 25 éven romos volt az épület, néha azon csodálkoztam, hogy nem dől össze. Nem hittem volna, hogy valaha is helyrehozzák, de szerencsére ez megtörtént.

Üdvözöl: István

Köszönöm a látogatást, Attila!

Jókor készült, még a tavasz elején, ezért még az épületek is jól látszanak. Nem mintha a lombok nem lennének szépek, most valószínűleg főleg azok látszanának egy ugyaninnen készülő képen. Viszonylag messzire el lehet innen látni, tényleg érdemes fotózni. Csak az a lényeg, hogy fotózni gyere és ne betegként! :)

István

Kedves Kornél!

Sokfelé épült kerítés felszedett sínekből, ez a képen látható nekem azért volt érdekes, mert pont egy egykor villamos által járt úton látható, jó eséllyel tényleg a villamos vágányából való. Eszembe jut a szigethalmi/szigetszentmiklósi Mű út (ennél butább nevet útnak még nem adtak a történelem során) is, ahol sok helyen láthatóak vasúti beton keresztaljak oszlopként használva. Valószínűnek tartom, hogy azok is az egykor ott volt vasúti pályából, a taksonyi HÉV pályájából származhatnak.

A látogatást köszöni: István

Köszönöm a látogatást, Marcsi!

Igen, eltűnőben van a lemaradásom. Korábban ugye, nem akartam túl sok képet feltölteni egyszerre, de még néhány nap különbséggel sem, ebből lett a lemaradás. Most meg elég kevés panoramio-kompatibilis képem készül, így megfordult a trend.

Ehhez a képhez kellett annyi szerencse, hogy találjak egy nyitott kaput, amin besétáltam. Nem is bántam meg, nagyon szép a ház és az udvar is.

Üdvözöl: István

Így igaz Julianna, őrzi az egykori település emlékét, aminek a helyén most erdő van.

Üdv.: Dezső

Hi Karl ! Thank you for your nice comment !!! Greetings: József

Kedves Marcsi!

Nincsenek is véletlenek, csak ilyen kicsi ez a város, hogy mindenkivel lehet találni néhány közös ismerőst és közös helyszínt. Csak néhány alkalommal jártam ebben a házban, de arra nagyon figyelek, hogy ha bejutok valami nem nyilvános helyre, akkor mindig legyen nálam fényképezőgép. Itt is így történt. Kívülről még nem látszik, de belülről rendben van az épület, tényleg szép.

Aa látogatást köszöni: István

Bernard, Thank you very much for such wonderful words !!! I'm glad to see you in my gallery !!!

Thank you very much for your visit and kind comment, dear Elena! All the best, 'SAZ BP' from Hungary

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups