photos
on Google Maps
views
None

K.I.'s conversations

> 5.000 views!


Many thanks for your visit and comments – Greetings from Athens - Christos

Köszönöm, Attila!

Szerencsém volt, be tudtam menni a legjobb helyre, az üvegtető alá. De azért nem egészen szimmetrikus a kép. :)

István

Köszönöm a látogatást, Éva!

Nálam lassabb úgysem lehet senki, én már régóta tartozom sokaknak ilyen látogatással. A tetőket és az ablakokat továbbra is szeretem. A tetőket egyre jobban.

István

Köszönöm, Marcsi! Tényleg a legszebbek egyike, amit valaha láttam.

Gracias, Noé! It's one of the most beautiful domes I've ever seen.

István

Csak idáig mertem lemenni, ezért még azt sem tudom, hogy mekkora lehet a teljes objektum. Egyértelműnek tűnt, hogy nem őrzik, valószínűleg nem is volt bent senki, de mégse mertem továbbmenni. Később egy rövid google-keresés sem vezetett nyomra, hogy pontosan mi is lehet ez az építmény. Azt hiszem, nem sok információt adtam most át.

A látogatást köszöni: István

Thank you Jürgen Weighardt PAN… .Best wishes,Sonja

Kedves Marcsi!

Gyönyörű látvány, ügyes fotó.

Nagyon tetszik!

Varázslatos hely, és kedvenc tájam.

Minden jót kívánok, Judit

Great capture of awesome lighting.

Kiegészítés: igen, tényleg itt van az a munkaruházati üzlet, ráadásul annak is van kijárata az Üllői út és a Baross utca felé is, csak azok a kapuk nem ennyire látványosak, mint a képen láthatóak.

István

Ha már elkezdődött a felújítás, az is nagyon jó hír. Elképesztően nagy különbség tud lenni egy elhanyagolt és egy frissen felújított régi ház állapota között. Nem csak ilyen igazi villaépületekre gondolok, hanem egyszerűbbekre is, mint például ez a lakóház. Az általad említett egykori nagy telek délkeleti sarkában épp mostanában készült egy olyan ház, ami bár teljesen korszerűnek látszik, mégis szépnek és a környezetébe illeszkedőnek gondolok. Erre gondolok, ezek szerint pont ennek a helyén lehetett a Lónyay-villa. A saját emlékeimben nincs semmi arról, hogy mi volt itt régebben.

István

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups