Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
photos
on Google Maps
views
None

K.I.'s conversations

War eine Schöne Zeit

Machts Gut

Gruß aus dem Steigerwald

Kedves Eszter!

Persze, a fotózás marad mindenképp. A Google+-szal az a baj, hogy abban nem lehet a képeket pontos koordinátákhoz rendelni, hanem csak a Google által ismert helyekhez, cégekhez. (Ugye, jól látom? Vagy én rontok el valamit? Lehet, hogy ha összekötném a panoramiot a G+ fiókommal, akkor többet látnék?)

Az itt olvasható információk szerint jövő novemberig lementhetőek maradnak a képek, ráadásul a földrajzi koordinátákkal együtt. Ezt a mentést valószínűleg meg is fogom tenni, hátha lesz még valahol máshol olyan lehetőség, ami tudomásom szerint egyedülálló volt itt a panoramio.com-on.

Üdvözöl: István

Dear friends the trip to Panoramio began on March 17, 2009 and ends on November 4, 2016. I am glad that I met so many friends Thank you all for sharing, my best wishes and a hug to everyone. I say goodbye and I'm sure we will meet on other websites. I'm already in Google+,500px, Facebook. Greetings from Volos Greece. (email:germanostha@yahoo.gr)

Molto bello! Io amo. La vita va avanti dopo

F + L 43 + 134

Arrivederci

My favorite airplane. I saw it in Samedan in 2007 and in Budapest in 2015.

Greetings from Hungary: István

Köszönöm, Attila!

Most jártam itt először, fotózásra volt idő, másra nem. Legközelebb egy strandolásnak is bele kellene férnie, na persze majd csak a jövő évben.

Üdvözöl: István

como para ir aparcar

endearing picture like 2

Welcome to the "3 to be three" group with this successful picture Like 1 I hope a trip to budapest next year with association of my colleagues. Kind regards

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups