photos
on Google Maps
views
None
« Previous12345678...7980Next »

K.I.'s conversations

Kiegészítés: igen, tényleg itt van az a munkaruházati üzlet, ráadásul annak is van kijárata az Üllői út és a Baross utca felé is, csak azok a kapuk nem ennyire látványosak, mint a képen láthatóak.

István

Ha már elkezdődött a felújítás, az is nagyon jó hír. Elképesztően nagy különbség tud lenni egy elhanyagolt és egy frissen felújított régi ház állapota között. Nem csak ilyen igazi villaépületekre gondolok, hanem egyszerűbbekre is, mint például ez a lakóház. Az általad említett egykori nagy telek délkeleti sarkában épp mostanában készült egy olyan ház, ami bár teljesen korszerűnek látszik, mégis szépnek és a környezetébe illeszkedőnek gondolok. Erre gondolok, ezek szerint pont ennek a helyén lehetett a Lónyay-villa. A saját emlékeimben nincs semmi arról, hogy mi volt itt régebben.

István

Nagyon érdekes dologra akadtál! Üdv.: Marcsi

Dear Nikos!

Many thanks.

I'm glad you like it.

Best wishes, Judit

Christa1004 - Many thanks for your visit and comment – Best regards from Athens

Köszönöm, Attila! Nincs is szebb szín, mint az őszi ég kékje, szerencsémre ezen a képen ezt talán sikerült is megörökíteni. Na meg a Kós Károly tér is szép, az összes épületével együtt.

István

Köszönöm a látogatást, Marcsi! A Wekerle-telep mindig is tetszett, a főtere meg egyre szebb lesz. Például ettől az ivókúttól is.

István

perfect!!!!! like. gr. roeli, thanks for visiting!!

Kedves Barátom, Gábor!! Nagyon jó!!!!!! Üdvözöl a Barátod: Laci

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups