photos
on Google Maps
views
None
« Previous12345678...9091Next »

K.I.'s conversations

Köszönöm! Nem is tudtam ennek a feliratnak (úgy látom, festett) a létezéséről, amíg nem láttam meg innen, a Szemafor köz felől.

Üdvözlettel: István

Thank you for your nice message.

I'm glad you came to me. ♡

Yours Gyöngyi 😇

FAV+LIKE. Feliz jueves. Saludos cordiales desde Madrid.

Bella foto, mi piace! Saluti Gerardo.

Very lovely sunset silhouette Like

Köszönöm a látogatást Misinek es Attilának! A Kós Károly téren annyi szép részlet van, hogy azokkal egy külön albumot meg lehetne tölteni. Egy másikat meg a Wekwrle-telep többi házáról és utcájáról készült képekkel.

Üdvözlettel: István

Köszönöm a látogatást, Misi!

Szebb lenne az a bicikli, ha teljes terjedelmében látható lenne, így valóban rontja kicsit a kép hangulatát. De a pontos, nem művészi igényű dokumentáláshoz ez is hozzátartozik. :)

István

Most, hogy a Budapest-100 rendezvény lehetőséget adott, hogy a Nagykörúton lévő 100 éves házakba bemehessek, képet kaptam róla, hogy hogyan élnek az emberek ebben a városban. Vannak lepusztult házak, hámló vakolattal, törött lépcsővel, de az ablakpárkányon virágok, a lépcsőház felsöpörve, a lépcsőkorlát átfestve, nem rozsdás, az ablakszemek nincsenek kitörve, stb. Azokban a házakban megbecsülik a lakók az életük helyszínét. :-)

Ahol meg azt látom, hogy mocsok van, eldobált szemét, összemaszatolt falak, ott nem gondolom azt, hogy az utca lakói megbecsülik a életterüket, és belőlem sem váltja ki, hogy szerethessem az ilyen utcákat. :-(

Köszönöm a látogatást, Kornélnak és Misinek is!

Több ilyennel találkoztam főleg a 7. kerületben, ezek nagyon igényes munkák, nem holmi firkák, hanem alaposan átgondolt alkotások. Megérdemlik a megörökítést. Az udvarról (szórakozó- etető- itatóhely, nyitott udvar) valószínűleg jobb kép készülhetett volna, így elég zavaró a kerítés. A parkoló autókat én sem szeretem fényképezni, ez nem csak a falfestmények, de a házak fényképezését is befolyásolja. Nem véletlenül látszik sok házfotómon a házak összes emeleti szintje a földszint nélkül.

További hasonló kép is várható, de az itt látható az egyetlen, ami tényleg minden szempontból marha jó! :)

Üdvözlettel: István

Igen, látom a teljes párhuzamosságot most is. Félelmeidet megértem, mivel mostanában, kb. 1-1,5 éve több technikai probléma van a panoramio-val, mint előtte hat-hét éven át. Nyolc éve regisztráltam itt, sokáig minden flottul ment, de az már szinte fel sem tűnik, ha a számláló nem működik néhány napon át, jelenleg éppen egy hét napos lyuk van a statisztikában. Szóval aggódom az oldal jövőjéért és megértem azt, hogy próbálod biztosítani az alaposságát tekintve egyedülálló képgyűjteményed öröklétét a lehetőségekhez képest.

Üdvözöl: István

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups