photos
on Google Maps
views
None
« Previous12345678...7172Next »

K.I.'s conversations

Köszönöm, Attila! Végül is csak meg kellett találnom a "gyorsforgalmi" közepét, a többi már a gép dolga volt. :)

István

Igen, úgy is van. A sírja is itt van a helyi temetőben, tudtommal a sírkő az ő saját alkotása. A pingvinszobor meg továbbra is a legjobb lőrinci szobor szerintem.

István

Köszönöm a látogatást, Attila! A Pozsony utcából aztán tényleg láthattál-hallhattál minden itteni forgalmat. Szépen csendben elmúlt már ez is. A vágány folytatása az M5-ös autópálya környékén már gyakorlatilag nem is létezik. Szomorú látvány.

István

Köszönöm, Gyöngyi! Azt hiszem, nekem is van érzékem észrevenni a különleges lámpákat, vagy hasonló kis részleteket. Legalábbis igyekszem. :)

István

Kicsit talán kár is volt ezt így tennem, mert ez a szoborcsoport annyira élő, annyira dinamikus, hogy igazán bemutathattam volna teljes valójában is. De azzal nyugtatom magam, hogy azt mások már megtették.

Köszönöm a látogatást!

István

Kedves Laci!

Köszönöm a látogatásod és a végén azt a sok nagybetűt! :-))


Kedves Lajos köszönöm a látogatást és az érdekes kiegészítést. Persze maga a Gulácsi hegy is érdekes, hiszen pl. Keszthely felől nézve inkább egy kuruc sipkára hasonlít.

üdvözlettel: Szabó Misi

Nagyon szép! Én magam is pestszentlőrinci vagyok. Üdvözlettel, Attila

Köszönöm, Éva! Itt azért már látszik néhány fontos, ismert épület is, nem csak egyszerűen tetők. De a tetők nekem legalább annyira érdekesek, mint az igazi műemlékek.

István

Belváros, szűk utcák, egy kis zoom is persze. :)

Köszönöm a látogatást!

István

Köszönöm, Éva! Ha néha feljutok ilyen magas helyekre, mint például az egri minaret, akkor biztosan van nálam fényképezőgép. Szerintem minden épület érdekesebb, ha nem csak az utcaszintről fotózzuk.

István

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups