photos
on Google Maps
views
None
« Previous12345678...9091Next »

K.I.'s conversations

Ramil Rzayev ,thank you for visit and L&F .Greetings

Kedves István ! Üdvözöllek a versenyben ! Köszönöm hogy benevezted a fotódat a 2016. áprilisi DNV-re. A fotód mindenben megfelel a kiírás követelményeinek, azaz versenyre kész.:-) Kérlek, vegyél majd részt a szavazásban is, amely Április 10-én 20.00 órától kezdődik ! Kellemes versenyzést és sok sikert kívánok ! Józsa Szilárd, a 2016. áprilisi DNV játékvezetője

As Antonio Cristerna said above: > PANORAMIO, IS A WORLD HERITAGE, IS PRICELESS, IS INVALUABLE ! THIS IS NOT JUST A FAMILY BUSINESS...... is this world, this economical system mad ? CULTURE, FRIENDSHIP, TRUST IS IMPORTANT ! < Panoramio is a mirror of our analog earth on the digital globus of Google Earth. Since 2005 everybody has been getting a glimpse at a singular point of the world in a singular moment. Meanwhile Google Earth is full of these glimpses. We the Panoramio members should propose a Project Google Earth 2.0 as a nucleus of a rose, veiled in annual petals of our shared commented pictures. So year by year we could see the Google Earth Rose of 2007, of 20014, of 2025. And we could follow the rise and fall of places, parks, palaces, trees, shores, temples ...way of living...

Going on in Google Earth 1.0 producing masses of pictures in an exponential dynamic process, would make us blind for the beauty of a single picture.

So, let us find challenging ideas!

Friendship an friendly greetings! Hans

Аляксандр. Вялікі дзякуй за добрыя пажаданні !!!!!!!!

Kedves Judit!

Tom vagyok, a 2016 áprilisi NPC moderátora.

Köszönöm a nevezésedet a versenyre! Ez egy szép kép, és megfelel a javasolt témának.

Kérlek, vegyél részt a szavazásban, április 11-20. között!

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel, Tom

Very Very beautiful ~ ~

Very good ! Fantastic !

Köszönöm a látogatást, kedves Misi!

Igazad van, két világ találkozása ez. A torony már régóta tetszik, de ennél közelebb még nem jártam hozzá. Pedig nem is lehetetlen.

Üdvözöl: István

Kedves Attila!

Köszönöm a látogatást! Ezen a környéken valószínűleg több ilyen lehet, a képen látható egész jó állapotban is van. Most láttam először, le is fényképeztem.

Üdvözöl: István

Szep mint mindig. A fotovilagon is nagyon szerettem a Pecsrol ( nemcsak) keszult fotoidat. Zsolt

erzsok

Very nice pic, tree beautifully covered by frost… Greetings, Kazia

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups