photos
on Google Maps
views
None
« Previous12345678...8081Next »

K.I.'s conversations

Köszönöm, Attila!

a Belső-Ferencváros sok utcája német színvonal, az Angyal utcára ez különösen érvényes. Nagyon lakható, nagyon szerethető. És nagyon fényképezhető is.

István

Kedves Kornél!

Azt persze tudtam, hogy a mozitörténelem mellett a meteorológiáról is részletes ismeretekkel bírsz, de azt nem tudtam, hogy hivatalosan is azok a téli napok, amiket én érzek annak. Ezek szerint eddig nyolc ilyen nap volt. Érdekes, hogy a december elsejei hidegre nem is emlékszem, pedig aznap nagyrészt itthon voltam, Pestszentlőrincen, a hidegebb külvárosban. (most látom, mennyire kapkodva írtam az előző hozzászólást, január 7-6-ot írtam, de közben 7-8-ra gondoltam)

A január 10-11-i éjszaka nekem is emlékezetes, ráadásul tényleg dőltek a rekordok. Ilyen éjszakai meleg szelet eddig csak Kréta szigetén tapasztaltam, de az májusban (egy elég régi májusban) volt. Azt hiszem, ez tényleg mediterrán időjárás volt néhány órán át.

A fehér karácsony meg egyértelműen a mesék világába tartozik, most már egyre inkább Közép-Európában.

István

Tessék, itt van az enyém - neked: http://www.panoramio.com/photo/115874796 :-)

Bonitos colores paisaje y foto,l+f,un saludo cordial parastoooo.

une de vos plus belles réalisations t doki amitiés / yves

Ha jól sejtem, nem a földszintről, az udvarról, hanem valószínűleg az első emeletről készült ez a kép. Ezért is, de nem csak ezért jobb, mint amit én készítettem ugyanitt.

Ezt az átjárót régóta ismertem, tökéletesen egyenes folytatása a Reáltanoda utcának, szóval még gyakorlati jelentősége is van. Korábban a Henszlmann Imre utcának is volt egy ilyen átjáróházban folytatódó befejezése a Kiskörútig, de azt már sajnos jó pár éve bezárták.

István

Ha lakna ott ismerősöm, akkor egy-két percre kimennék az erkélyre, sokat fényképeznék, aztán a tériszonyom miatt gyorsan visszamenekülnék a lakásba. :)

A látogatást köszöni: István

super schön like ✰✰✰ HAPPY NEW YEAR 2015 Liebe ♥ Grüße sendet dir der bayernengel.

Kedves Kornél!

A képeid mellett a hozzászólásaidat is nagyra tudom értékelni! :)

Üdvözöl: István

Örülök, ha tippeket tudtam adni, időnként majd figyelem, hogy van-e eredmény. A nappalok már egyre hosszabbak! (de ez még alig érzékelhető)

Az imént feltöltött képeim között van egy beltéri kép, ami olyan egyszerűen készült, hogy a felújítás miatt nyitva maradt ajtón egyszerűen beléptem. Nem szép, de hatékony módszer. A "trükköd" sokkal tisztességesebb.

István

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups