photos
on Google Maps
views
None

K.I.'s conversations

Köszönöm a látogatást és az információkat, Kornél! Kár, hogy így alakult, nagyon furán néz ki most ez az épület, ahogy a kettővel újabb képemen is látható. Ha az eredeti szépség és a mostani állapot hányadosát le lehetne írni valami matematikai képlettel, akkor ez a ház kapna egy jó nagy számot sajnos. Ha csak a főutak melletti épületeket nézzük, akkor szerintem ez Budapest rekordere ilyen szempontból.

István

Köszönöm a látogatást, Marcsi!

Kedves és új színfolt, néhány éve még egész máshogy nézett ki a tér, de ezt szerintem úgyis tudod. szebb lehet, ebben megállapodhatunk, azt hiszem.

Ritkán jutok el Pécsre, az a város többet érdemelne belőlem. Meg én is belőle. :)

István

Thanks a lot, Hans.

I would like to ask your support for this petition.

> 1.500 views!


Many thanks for your visit and comments – Kind greetings from Athens - Christos


It’s so simple : Do you want Panoramio alive ? Sign the petition form. We need minimum 10.000 signatures !


C’est tout simple : Voulez vous que Panoramio reste en vie ? Signer la forme de petition. Nous avons besoin un minimum de 10.000 signatures !


Es tan simple : ¿ Quieres viva Panoramio ? Firma el formulario de petición. Necesitamos a partir de 10.000 firmas !


É tão simples : Você quer Panoramio vivo ? Assine o formulário de petição. Precisamos mínimos de 10.000 assinaturas !


È così semplice : Vuoi viva Panoramio ? Firma la petizione. Abbiamo bisogno di minimo 10.000 firme !


Είναι τόσο απλό : Θέλετε το Panoramio να επιβιώσει ? Υπογράψτε την αίτηση. Χρειαζόμαστε 10.000 υπογραφές !

KEEP THE PANORAMIO COMMUNITY ALIVE!!! G.

Köszönöm a pontosítást Lászlónak! Valóban bizonytalan voltam, hogy itt volt-e a posta, vagy csak valamelyik közeli, másik ajtó mögött lehetett. Szóval a második verzió az érvényes, ezen a képen politikusok barikádozták el magukat, nem postások. 1-2 év kihagyás után épen ezen a héten jártam az "új" főpostán, az önkormányzat épületében. Katasztrófa az a nagy tömeg abban a levegőtlen helyiségben, elkerülöm továbbra is, ha csak lehet.

István

Very nice,good photo.

LIKE

I have signed petition,and you?

Very nice!

LIKE

I have signed petition,and you?

Kedves László! Valószínűleg első ránézésre nem is tűnt a képen ábrázolt kút igazi emlékműnek, az emléktábla nélkül nem is teljesen az. Ráadásul a fotótémákban bővelkedő Váci utcának a kevésbé ismert szakaszán található, ezért nem is csoda, hogy kevesen ismerik.

Üdvözöl: István


Google wants to shut down Panoramio.
Google pretende encerrar o Panoramio


Translate this, please, in the language of your country and forward the message to your friends, groups, etc, so that it can arrive at the knowledge of all users of panoramio.


URGENT: We can save Panoramio! Signing the petition form (by the Panoramio founders Joaquín, Jose and Eduardo) we can keep our beloved Panoramio alive!! (minimum needed 10.000 signatures)


URGENTE: Assinando o formulário de petição há a eventualidade de se manter aberto o Panoramio! (necessário um mínimo de 10.000 assinaturas)


URGENTE: firma de la solicitud(por fundadores de Panoramio Joaquín, Jose and Eduardo) existe la posibilidad de mantener abierta Panoramio! (un mínimo de 10.000 firmas requerido)


URGENT: On peut sauver Panoramio! Les fondateurs de Panoramio Joaquín, Jose and Eduardo ont fait un formulaire de petition pour ceux qui veulent que Panoramio reste ouvert. (au minimum de 10.000 signatures)


At least, we can try it…

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups