photos
on Google Maps
views
None

K.I.'s conversations

Köszönöm, Lajos!

Mostanában egyre jobban tetszenek a kapuk és a homlokzatok. Szerencsére Budapesten sok látványos darabot lehet ezekből találni.

István

Beautiful church!

L 217!

Alfred

Köszönöm szépen Eszter! Örülök, hogy tetszik! (Icikét is megkerestem!) ;-) Üdv.: 'SAZ BP'


Christos thank you very much! 'SAZ BP’

Beautiful View,Excellent Shot,
LIKE 62 ,
Greetings from India,Kamalakar.
Keep Panoramio ALIVE.

Kedves Zoltán!

Most már látom a teljes beszélgetést, valóban tanulságos. Az főleg, hogy az admin megjelenése mennyire megváltoztatta a hangulatot, attól megnyugodtak a korábban hőzöngők is, vagy legalábbis egy részük. Sokan nem értik, hogy működik az, ha valamit találnak az interneten. De nem csoda, hogy sokan nem értik, hiszen pár éve még az egyik vezető kereskedelmi TV műsorában bemutatott videó végére simán odacsaptak egy feliratot, hogy "Forrás: internet". El is képzeltem, hogy egyszer majd írok egy szakdolgozatot sok idézettel, aztán a forrásmegjelölés annyi lesz, hogy "könyvtár".

Nem ezekre a drezdai és wroclawi képeidre gondoltam amikor eltévedt képekről írtam, ezeket nem ismertem korábban. Ne meg ezekről, pontosabban a weboldalról egyértelműen látszik a legális felhasználás. De láttam képet a panoramion, ami a Vörösvári úton készült és korábban már láttam az említett villamosos oldalon, ez esetben a panoramion történt megjelenés lehetett az engedély nélküli újrafelhasználás. Azt a képet ma nem találtam a GE-ben. De például a Lakatostelepet a GE-ben nézve látszik két fekete-fehér kép, amik biztosan nem a feltöltő saját képei. Bevallom, ez az oldal is nagyon gyanús volt, de most úgy tűnik, tényleg korrekt módon linkelnek, nem csak képeket vesznek át. Tehát ennek az utóbbi facebook-oldalnak az üzemeltetőit gondolatban megkövetem most. Megjegyzem, a facebookon látható borítóképedet is láttam már valahol egészen máshol is.

Szép, tanulságos történet mindenesetre. Jó kis vihart kavartam, de nem bánom.

Üdvözöl: István

Thank you Walter!

Just a simple house but its color is very happy. :)

Greetings from Budapest!

István

Thank you Walter!

Greetings from Hungary! István

Aqua2010 NO VIEWS - Many thanks for your visit and comment – Best regards from Athens

Hangulatos. Tetszik!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups