photos
on Google Maps
views
None

K.I.'s conversations

István With you I also agree, the journey is associated with the station or the airport! Thank you for your comment!!!

István Thank you very much! I myself often smile looking at this funny mouse))) Thanks for the advice, I think I'll post in the group this bench!!!

Éppen tegnap sétáltam egy jót az egyik itteni (Panoramio) fotóssal, Nagy Sugárral a Wekerlén. :) Nagyon jó volt, gyönyörűek azok az épületek, ez a magas oromzat tényleg egy ottani specialitás. Ez a ház azonban tényleg inkább már engem is a Váci út-Csanády utca sarkán álló házra emlékeztet, az már régóta érdekel, nagyon jó lenne bejutni egyszer...
Tényleg, nem volna-e kedved egyszer eljönni velem egy ilyen bérház-fotózásra? :)
Üdv, Attila

A besurranós fotózás szerintem inkább közelebb áll az illegálishoz, mint a legálishoz. :) Igazad van, egyáltalán nem káros, én csupán a ház szépsége miatt megyek be természetesen, de ha meglát valaki, akkor 99,99%, hogy azt fogja megkérdezni, hogy: "Te meg mit fotózol itt?! Tolvaj vagy, vagy annak dolgozol?". Megértem, hogy féltik az otthonaikat, de igazán eszükbe juthatna, hogy valaki (főleg egy 18 éven aluli) esetleg nem azért megy be egy bérházba, hogy azt rongálja és a lakóinak értékeit ellopja, hanem egyszerűen a ház architektúrája érdekli! De amúgy tényleg megéri még ezek után is, a budapesti bérházak kb. 98%-ának kapuja soha sincs "csak úgy" kinyitva. Szóval, ha ilyet látsz, ne tétovázz és menj be! De aztán óvatosan fotózgass! ;)
Üdv, Attila

Akkor szerintem majd megnézem én is azt az új passzázst! Már nagyon felkeltette az érdeklődésemet! :) Legközelebb pénteken megyek be a városba, a jövő heti blogbejegyzéshez (egyenlőre még titok, hogy mi lesz benne, de szerintem tetszeni fog neked, érdekes lesz!) fotókat készíteni.
Üdv, Attila

Szerintem akkor inkább az árkádból nyílhatott. A kapualjból egy ajtó sem vezet sehová, csak az udvarra lehet ki- és a főlépcsőházba lehet bejutni onnan. :)
Üdv, Attila

Kedves István! :)

Én sem voltam fent most egy egész héten keresztül, elutaztunk vidékre, a nagybátyámhoz és elfelejtettem magammal vinni a laptopomat, a telefonomról meg nem tudom a fényképezővel készített képeket ide felrakni! Ahogy hazajöttünk (18-án), már másnap mentem be a városba [a leégett köröndi házat néztem meg - micsoda katasztrófa! :(], aztán pedig egész délután a blogbejegyzést írtam. Másnap, 20-án, amikor végre fel tudtam volna rakni a képeket Panoramio-ra, valamiért nem volt internetkapcsolat! Csak tegnap délután javították meg végre, tehát ma már várható egy csomó új kép tőlem!! :)
És köszönöm a dicséretet, a biztatást! :) Holnap lesz elvileg új bejegyzés, de nem biztos. Most már minden hét csütörtökén lesznek az új posztok. A legelső, az Yblös-Lechneres is eredetileg egy csütörtöki napon lett publikálva, július 10-én, csak szombaton véletlenül újra megjelentettem... még nem igazán vagyok otthon ebben a blogos világban, de igyekszem fejleszteni magam ilyen téren is! :)
Amúgy gondolkoztam már egy lőrinci helytörténeti blogon is, amelyben hetente közölnék érdekes, kis információkat régi épületekről, helyekről, lakosokról. Mit szólsz hozzá? Tetszene neked? :) Üdvözöl és minden jót kíván:
Attila

Thank you for the visit, Sashko! Green is the best color it's true.

Fortunately there are some parks in Budapest.

István

Beautiful landscape and excellent photo with nice colours like and Y*

Best regards, Reiner

Hi Burkhard,

Thank you very much for your visit, and the awards. Sorry for late response, I've been away on hols again. (Not Germany this time!) I am happy that you have enjoyed the mix of our castles and our steam locomotives!

Best Wishes Peter

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

K.I.'s groups