JHZoet
941
photos
703
on Google Maps
views
« Previous12345678...3940Next »

JHZoet's conversations


Bedankt voor je bezoek en de fijne reactie.

Wordt heel erg gewaardeerd!

Thanks for your visit and the kind comment.

I appreciate that very much!

Groeten, / Greetings, Bram


Thank you very much for your kind compliments Eliseo and Judith.

Greetings from The Netherlands, Christien.

Very beautiful.I ike it.

From the Chinese greetings.——ZYZ.

Thanks Bram en Kees voor jullie fijne complimenten hier. Het was een heel mooie dag met bijna geen wind dat ik daar door Haarlem liep. Deze molen moest er toen uiteraard aan geloven ;) Wat een lang eind zo hè, met zo'n lange reflectie.

Groet, Christien.

Hi K@rin, hier nog een erg leuk berichtje van jou gevonden. Hartelijk dank hoor, je hebt het goed gezien van de V. de V van Victorie ;)

Ja Gerrit, nog even en die tulpen komen alweer in bloei. Hoorde net op de radio dat de Keukenhof alweer geopend is en dat de bloei al verder dan ooit is. Dat krijg je ook hè, van zo'n stralend voorjaar, alhoewel het vandaag toch aardig grijs is hier. Toch hoop ik nog weer eens naar de Keukenhof te gaan, het is alweer wat jaartjes geleden dat ik er was. Áls ik er al heen ga, dan wil ik eens lekker op mijn gemakkie ;)

Groet en fijne avond, Christien.

Witter dan sneeuw kan het bijna niet. Zeker een heerlijk wandelingetje gemaakt met Sem? Lekker langzaam, dan kan je best wat foto's tussendoor maken ook ;)

Was dit in 2000, dat die dijk op de schop ging? Of hebben ze toen het kunstwerk gemaakt... Ze zien er als in het verleden gekleed uit, met klompen aan. Mooi ook dat de brug erbij op staat!

Groet, Christien.

Ik zie een duif............ en het kindje ziet hem ook, ze wijst ernaar broer ;)

Thank you Glenn, Mircea, anne, Roland and Cjlin for all your kind compliments with LIKE's and YS's! I appreciate it very much.

Greetz, Christien.

Εξαιρετική! Μου αρέσει!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

JHZoet's groups