JHZoet
photos
763
on Google Maps
views

JHZoet's conversations

Hartstikke bedankt voor je fantastische compliment David. Vooraan zitten idd eenden met hun kop onder water en aan de horizon vliegen zwanen. Ik hoorde ze gewoon in de verte langs zoefen... Een eindeloos mooi gehoor zo op de vroege ochtend.

Groetjes, Christien.

Ja prachtig, kijken tot de horizon met van die prachtige luchten erbij en dat na een buitje, dan is de lucht zo lekker schoon. Groeten Jan.

dit is schitterend, mooi ook met die paarse heide..... aangezien ik meteen bij velden en bos woon, komen bij mij de vreemdse spinnen binnen, dik, dun , lange poten, korte poten :) ik zet er dan een glas op, schuif er een dun vel papier onder zodat hij niet kan ontsnappen en zet hem zo weer buiten.....idem met de nachtvlinders, torren......:) gr. roeli en nog een like voor deze foto!

Wat zijn kinderen voorspelbaar hè ;)

Bij jullie ook 'buitje-na buitje-na buitje' op het ogenblik? Jantje huilt jantje lacht, alleen niet als je erdoor moet en zeiknat wordt :(

Groetjes van Sis.

De pijp staat idd recht, maar toch is de horizon echt schuin. Als een hoog gebouw rechts staat, loopt de horizon aan de linkerkant omhoog, zo ook andersom. Probeer het maar eens uit. Zelf trek ik de horizon dan wel eens recht, maar daar moet je een ander programma voor op je pc zetten. Bij Picasa werkt dat niet, want dan gaat de pijp vermoedelijk scheef staan.

Prachtig dit geheel Christien, heel boeiend dit landschap met verzadigd licht incl een fel rode en blauwe broek! ;)

Groet, Peter

Ben op de heenweg wel klets nat geregend, je moet er wat voor over hebben. Was ook snel weer droog door zon en wind.

Prachtig met al dat stuivend water. Moeilijk ook om een scherpe foto van te nemen, lijkt mij. Maar hij's je goed gelukt mien jong....

Groetjes van Sis.

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

JHZoet's groups