photos
on Google Maps
views
Hi, I'm Berend, born in The Hague but I live in Maassluis since 1969. Previous I only made some snapshots during holidays. In 2007 I bought a digital SLR and started to make pictures as a hobby and not only during holidays. Since 2009 I try to photograph birds, it's like chasing but the birds stays alive. I've uploaded most of my photos in chronological order, so you can make the journey/hike with me. Pictures of my holidays are in labels starting with an asterix (*). I hope you like my pictures and hope to get constructive comments as I have much to learn. PLEASE NO INVITATIONS FOR GROUPS!!! Greetings from the Netherlands.
« Previous12345678...301302Next »

bdeh's conversations

Amazing photos! Kind regards. Nadia.

Fantastique photo. L + F Duc Tu.

Splendide photo. L + F Duc Tu.

Beautiful photo of old castle - like

With best wishes from Zygmunt

Beautiful view of farm, beautiful picture. like

Friendly greetings from Zygmunt

Fantastic composition, like

Bram, thanks for your visits. Greetings - Zygmunt

Ciekawa geometria... a ten ukwiecony to najpiękniejszy! L

Het ziet er inderdaad gekunsteld uit Louisa, maar de diversiteit is immens en tegenwoordig worden er heel bijzondere patronen 'gelegd' met combinatie's die ik zelf niet zou bedenken. Daarom alleen al was het een belevenis voor mij om het weer eens te zien. Ik zal je ook nog totaal andere foto's laten zien, misschien kan jij dan wel zeggen of je je dat ook van vroeger herinnert. Het is ook niet te vergelijken met een oer Hollandse fleurige bloemenweide, maar Nederland is er wel bekend mee en door geworden. Ik geb gelezen dat het voor meer dan 70% bezocht wordt door buitenlanders en dat was wel te merken ja ;)

Wel erg leuk dat je er vroeger geweest bent Louisa, en dan al zo erg lang geleden. Ik heb boven deze foto de info over het ontstaan van het park ook even in het Nederlands gezet, misschien vind je het leuk om dat te lezen. De tuin ging voor het eerst open in 1950!

Groet, Christien.

Uit een heel mooie hoek genomen Christien , en hier komen de bloemen mooi uit tegen de prachtig achtergrond... Groetje,Louisa

Just PERFECT!!!

YS+LIKE

Best regards, Kostas

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

bdeh's groups