photos
on Google Maps
views
Hi, I'm Berend, born in The Hague but I live in Maassluis since 1969. Previous I only made some snapshots during holidays. In 2007 I bought a digital SLR and started to make pictures as a hobby and not only during holidays. Since 2009 I try to photograph birds, it's like chasing but the birds stays alive. I've uploaded most of my photos in chronological order, so you can make the journey/hike with me. Pictures of my holidays are in labels starting with an asterix (*). I hope you like my pictures and hope to get constructive comments as I have much to learn. PLEASE NO INVITATIONS FOR GROUPS!!! Greetings from the Netherlands.

bdeh's conversations

IMPRESIONANTE.LA MARIPOSA FOTOGENICA!ES MUY BUENA.PREFIERO VERLAS ASÍ Y NO CON EL ALFILER.UN SALUDO

Very beautiful view and nice photo. ℒike

All the best, Reiner

like@22 bellissima, saluto fabio italy

Toen ik je gallerij zojuist weer opende sprong deze direct weer in het oog. Ik had er weliswaar al op gereageerd, maar verzuimd om deze in mijn favo-bak te zetten. Da's bij deze alsnog gedaan, want dit blijft puur genieten.

Groeten,

Jack

Een heerlijk scherp weids gezicht dat je ogen vanzelf ook de diepte in trekt.

Groeten,

Jack

Een prachtig ingedeelde plaat Tjeert. Die groenstrook vormt ook een prachtige break tussen het tulpenveld en die mooie lucht.

Groeten,

Jack

Mooier als Louisa kan ik het eigenlijk niet verwoorden Els. Er zit ook zo'n mooie verdeling van kleur in.

Groeten,

Jack

En wij maar klagen over lonen en pensioenen. Het leven is er natuurlijk ook wel een stuk goedkoper, maar ik kan me maar moeilijk voorstellen dat je met zo'n dagsalaris het in het dagelijks leven weet te redden. Dat blijft sprokkelen en toch zie je het niet af aan deze mensen. Daar kunnen we dus nog een voorbeeld aan nemen.

Groeten,

Jack

Toch ook zo al goed geslaagd Berend en het lijkt me trouwens sowieso nog wel risicovol om met die toch dure camera-apparatuur in een zo toch niet al te stabiel bootje te zitten. Dan is wel goed te begrijpen dat je het nodige van die apparatuur effe ergens achterlaat.

Groeten,

Jack

Inderdaad mooi wat die scholen betreft Berend, maar bizar om te lezen dat maar liefst 12% van de kinderen aldaar niet eens de leeftijd van 5 jaar niet haalt. Dat is eigenlijk in deze tijd niet meer voor te stellen.

Groeten,

Jack

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

bdeh's groups