photos
on Google Maps
views
Hi, I'm Berend, born in The Hague but I live in Maassluis since 1969. Previous I only made some snapshots during holidays. In 2007 I bought a digital SLR and started to make pictures as a hobby and not only during holidays. Since 2009 I try to photograph birds, it's like chasing but the birds stays alive. I've uploaded most of my photos in chronological order, so you can make the journey/hike with me. Pictures of my holidays are in labels starting with an asterix (*). I hope you like my pictures and hope to get constructive comments as I have much to learn. PLEASE NO INVITATIONS FOR GROUPS!!! Greetings from the Netherlands.

bdeh's conversations

Tja nu je het zegt Berend .... de "Arc de Thriomphe", nu ik er zo over nadenk is dat eigenlijk de moeder van alle rotondes en volgens mij dus zo'n beetje de eerste ter wereld, terwijl ik er tot nu toe altijd van uitging, dat de Engelsen daar de uitvinder van waren.

Groeten,

Jack

Weer wat geleerd Berend. Ik kan nu alleen niet meer de uitdrukking "een draak van een vent" goed plaatsen ;-)

Groeten,

Jack

Bizar om te lezen Berend dat ze dus toen zo'n tempel letterlijk hebben misbruikt en onteerd voor die gruwelijke praktijken.

Groeten,

Jack

Another fascinating picture ,well done!!!!

LIKE+FAV.

Greetings ,Nikos1954 from Greece-Piraeus.

Super lile12 per questa magnifica costa della Grecia catturata. Ciao, Luca.

Thanks all for the nice comments / Dank allen voor de leuke reacties en zoals Louisa al aangaf zijn er via Google ook nog wel de nodige andere close-ups van dit roestige bakkie te vinden en heeft Els het goed gezien dat dit ook wel een prima plek is voor fotoshoots. Zelf heb ik ook nog wel de nodige close-ups gemaakt en ik sluit niet uit dat ik een paar daarvan nog eens ga plaatsen.

Groeten,

Jack

Dank allen voor de leuke reacties en ik kan bevestigen dat we daar i.d.d. in een heerlijke rustige en niet door toeristen overspoeld deel van het eiland zaten. Het was echt puur relaxen en genieten van de zon en het heerlijke eten. Maar ik zelf én dat had je goed in de smiezen Marco hou het normaliter nog geen uur uit bij een zwembad of op een strand én wil graag dingen zien. Dus hebben we uiteraard ook nog wel nog wat uitstapjes gemaakt en heb ik in deze omgeving ook aardig wat gewandeld en da's daar zeker de moeite waard.

Groeten,

Jack

Hoi Els en Berend, dit was op één van mijn wandelingen direct in de nabijheid van mijn vakantieadres. Die wandelingen waren echt de moeite waard en zo heb ik er ook nog eentje gemaakt naar de top van die heuvel die je nog op de foto die hierna komt kunt zien. Daar ben ik ook nog rond het avonduur een keer geweest en dan kun je terwijl de zon aan de kim langzaam in het water zakt echt adembenemend mooie vergezichten zien.

Groeten,

Jack

8-23 superbe photo. Mais trop triste ! elles finissent dans l'assiette ! Amitiés Patrick

6-14 excellent ! tu as de l'imagination Els ! amitiés Patrick

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

bdeh's groups