Trifon Yankov
Best photos All photos
414
photos
410
on Google Maps
views
None
« Previous12Next »

Trifon Yankov's conversations

Thank you, R.F.Rumbao. It was some days just before the biggest feast there and I was surprised to have so empty space in front of my lens. Cheers, TY

It is a very good motive with nice colours. Best greetings, Brumm (L)

Резерват "Сосковчето", екопътека "Каньона на водопадите", гледката е от първата панорамна тераса. Добре, че съм снимал и табелата на входа. :)

Konrad Kloster, ама никъде му няма точния адрес :)

Нищо, така авторът е по-поласкан! @:PPPP

Убийствено добър поглед!

Ммм, в "Lord of the Rings" някак ми липсва онзи безкрай и всепоглъщащо усещане за вечност, което Родопите внушават. А Григ е усетил много точно и излял върху партитурата на "Утро" всяка извивка на планината, всеки склон, всяко завихряне на вятъра по деретата (без да е стъпвал, предполагам. Явно и П. Джаксън е хвнал нещо подобно:-)

Гледката е вълнуваща:-) Всъщност гледките от горе са много и са тотално различни една от друга. За пръв път ми се подкосиха стъпалата - наклонът на стъклата горе е особено особен:-) Усещането, че ще се лепнеш всеки момент върху някоя от гледките, си е съвсем истинско (при все, че аз нямам грам страх от височини);-))) Следващия път път не пропускай;-)

Точно, да! Тъкмо, като пътувах днес, си мислех, че нашият вариант наистина е по-удачен:-) И ето - влизам да го допълня като коментар и виждам, че си ме изпреварил:-))) Само сърцето ме боли, като се змаисля в какво биха могли да превърнат тази хубава сграда, ако закрият трупата... Ама, да не сме черногледи!

« Previous12Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Trifon Yankov's groups