GhChelu
755
photos
643
on Google Maps
views
None

GhChelu's conversations

Mă bucur că îţi place, Cristian. Clădirea în sine este destul de veche. Dacă te uiţi la imaginea alăturată şi faci un zoom pe ea vei constata că încă mai dăinuie stema Partidului Muncitoresc Român (PMR) de prin anii 1950.

Frumos cadru! Este favorită.

Mă bucur că îţi place imaginea, Argenna. Mulţumesc mult pentru comentariu.

Toate cele bune!

Mulţumesc, mulţumesc mult Argenna. Ţi-o dăruiesc cu multă plăcere. Numai să ai grijă unde o amplasezi, să nu inunde casa deoarece curge cam multă apă.

În ceea ce priveşte traversarea munţilor pe Transfăgărăşan, dă-mi voie să te contrazic, nimic nu se compară cu ce vezi la faţa locului.

Angelescu, Argenna, vă mulţumesc mult pentru comentariu şi aprecieri.

Aşa este, Argenna. Totuşi, poza reprezintă doar o aducere aminte, ceea ce se vede şi se simte la faţa locului nu poate fi redat de o fotografie. Dacă nu este aşa mă pot contrazice ceilalţi prieteni şi colegi de Panoramio.

În ziua respectivă a fost Sf.Maria Mare, zi în care foarte mulţi au ales să urce pe Transalpina. Ceea ce se vede pe acel platou din vârf de munte reprezintă o parte din aceşti turişti, veniţi, cum se spune, cu căţel cu purcel. Oile nu trebuiau să le mai aducă deoarece existau cele autohtone.

Mulţumesc pentru "Like", Argenna.

Nikos & Kalin

THANK YOU VERY MUCH, my friends!

Best regards from Germany

Christian

Friends

  • loading Loading…

 

GhChelu's groups