GhChelu
754
photos
642
on Google Maps
views
None

GhChelu's conversations

Angelescu, Argenna, vă mulţumesc mult pentru comentariu şi aprecieri.

Aşa este, Argenna. Totuşi, poza reprezintă doar o aducere aminte, ceea ce se vede şi se simte la faţa locului nu poate fi redat de o fotografie. Dacă nu este aşa mă pot contrazice ceilalţi prieteni şi colegi de Panoramio.

În ziua respectivă a fost Sf.Maria Mare, zi în care foarte mulţi au ales să urce pe Transalpina. Ceea ce se vede pe acel platou din vârf de munte reprezintă o parte din aceşti turişti, veniţi, cum se spune, cu căţel cu purcel. Oile nu trebuiau să le mai aducă deoarece existau cele autohtone.

Mulţumesc pentru "Like", Argenna.

Nikos & Kalin

THANK YOU VERY MUCH, my friends!

Best regards from Germany

Christian

N-au intrat ele zilele-n sac!

Complimente si multa sanatate!!!

Cristi

Vezi? Tu ai avut lumina mult mai buna. Teoretic, ceva asemanator trebuia sa fac si eu aici, numai ca atunci a fost o pâclă ciudata si lumina aiurea ca nu mi-a iesit nimic. Am mai si taiat niste cadre din stanga si dreapta ca se vedeau diferente de la reglajele automate ale camerei... Oricum, mai e timp, probabil am sa mai trec pe aici.

Mulţumesc pentru aprecieri, Lia. În vecinătate, la Coronini, erau tăbliţe din loc în loc cu anunţul "vând peşte viu". Cum nu aveam ce să fac cu el viu, am tot întrebat unde se poate mânca o ciorbă de peşte. Tot întrebând aşa din poartă în poartă, m-am trezit nemâncat la capătul celălalt al localităţii. Poate voi aveţi mai mult noroc.

Aşa este, Gabriel. Eu mi-am propus să revin cât mai curând prin aceste locuri.

Friends

  • loading Loading…

 

GhChelu's groups