GhChelu
754
photos
642
on Google Maps
views
None

GhChelu's conversations

Mă bucur că îţi place imaginea, Argenna. Mulţumesc mult pentru comentariu.

Toate cele bune!

Mulţumesc, mulţumesc mult Argenna. Ţi-o dăruiesc cu multă plăcere. Numai să ai grijă unde o amplasezi, să nu inunde casa deoarece curge cam multă apă.

În ceea ce priveşte traversarea munţilor pe Transfăgărăşan, dă-mi voie să te contrazic, nimic nu se compară cu ce vezi la faţa locului.

Angelescu, Argenna, vă mulţumesc mult pentru comentariu şi aprecieri.

Aşa este, Argenna. Totuşi, poza reprezintă doar o aducere aminte, ceea ce se vede şi se simte la faţa locului nu poate fi redat de o fotografie. Dacă nu este aşa mă pot contrazice ceilalţi prieteni şi colegi de Panoramio.

În ziua respectivă a fost Sf.Maria Mare, zi în care foarte mulţi au ales să urce pe Transalpina. Ceea ce se vede pe acel platou din vârf de munte reprezintă o parte din aceşti turişti, veniţi, cum se spune, cu căţel cu purcel. Oile nu trebuiau să le mai aducă deoarece existau cele autohtone.

Mulţumesc pentru "Like", Argenna.

Nikos & Kalin

THANK YOU VERY MUCH, my friends!

Best regards from Germany

Christian

N-au intrat ele zilele-n sac!

Complimente si multa sanatate!!!

Cristi

Vezi? Tu ai avut lumina mult mai buna. Teoretic, ceva asemanator trebuia sa fac si eu aici, numai ca atunci a fost o pâclă ciudata si lumina aiurea ca nu mi-a iesit nimic. Am mai si taiat niste cadre din stanga si dreapta ca se vedeau diferente de la reglajele automate ale camerei... Oricum, mai e timp, probabil am sa mai trec pe aici.

Friends

  • loading Loading…

 

GhChelu's groups