enzehu
934
photos
703
on Google Maps
views
Kedvenc időtöltésem a kerékpározás és a fotózás. Ha lehet, a kettő együtt.

enzehu's conversations

Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Üdv. Juli

Köszönöm szépen! Üdv. Juli

Köszönöm szépen! Üdv. Juli

https://www.google.com/maps/@46.9358342,18.121726,3a,90y,324.34h,71.61t/data=!3m4!1e1!3m2!1stRU_A8DGTNgH47STNswqwA!2e0?hl=hu

Isten háza 300m innen Világos felé.

Köszönöm szépen! Üdv. Juli

Great picture! LIKE! Greetings from JL

Néhány napja akadtam rá erre a képre, és igen meglepett, hogy vadidegen emberek mennyire érdeklődnek egy számukra ismeretlen család háza iránt, hogy az miért miből és kinek készült.... Történetesen ismerem a családot. Rendes és szorgalmas fiatal pár két gyerekkel, akik nem akarták elhagyni a falujukat, mert szeretik, és szeretnének ott élni. Ezért építették a házat. Otthont teremtettek maguknak. És ha valaki egy kicsit is ért az építkezéshez, vagy volt már része benne, az tudhatja, hogy ez nem egy nagy ház. Praktikusan és takarékosan tervezték, tetőtérbeépítéssel! Irigységből fakadó rosszindulat helyett inkább példának lehetne őket állítani. Minden faluban sok ilyen fiatal családra volna szükség!

Beautiful Picture!

☆︎☆ LIKE ☆☆︎

Friendly greetings from Belgium, Dirk

Nagyon kellemes hangulatú fotó! Tetszik! Üdv, NFerenc

Ezek az újkori földművesek már egy más világ szülöttei. Láttam már olyan halmot is, ahol körbe volt karózva, hogy meddig szántható. A halom soha nem magánterület. A földműves pontosan tudja ezt, csak nem akarja tudomásul venni.

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

enzehu's groups