Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
enzehu
942
photos
711
on Google Maps
views
Kedvenc időtöltésem a kerékpározás és a fotózás. Ha lehet, a kettő együtt.

enzehu's conversations

Hi, István

very beautiful capture ♥ + ☆

best regard liem ailie

Beautiful shot and place. LIKE and FAV. Best wishes

Ezek szerint nem tudja, vagy rossz helyre lett téve a kép. Ez a Visegrádi-hegység (kötőjellel). Az emberek hajlamosak keverni a kettőt, pontosabban hozzácsapni a Visegrádi-hegységet (amely vulkanikus eredetű) a Pilishez (ami mészkőhegység). A határ kb. a 10-es út, Pomáz-Esztergom vonala. Ettől észak-keletre van a Visegrádi-hegység, dél-nyugatra pedig a Pilis. Igen, megtévesztő pl., hogy Pilisszentlászló nem a Pilisben van, hanem a Visegrádi-hegységben (ami egyébként az Északi-középhegység Dunán átnyúló darabja, szemben a Pilissel, ami más a Dunántúli-középhegység része... de így is hosszúra nyúlt ez a dolog, inkább informatív akartam lenni, mint kioktató, remélem, most már mionden világos! További jó túrázást és szép képeket! :)

Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Üdv. Juli

Köszönöm szépen! Üdv. Juli

Köszönöm szépen! Üdv. Juli

https://www.google.com/maps/@46.9358342,18.121726,3a,90y,324.34h,71.61t/data=!3m4!1e1!3m2!1stRU_A8DGTNgH47STNswqwA!2e0?hl=hu

Isten háza 300m innen Világos felé.

Köszönöm szépen! Üdv. Juli

Great picture! LIKE! Greetings from JL

Néhány napja akadtam rá erre a képre, és igen meglepett, hogy vadidegen emberek mennyire érdeklődnek egy számukra ismeretlen család háza iránt, hogy az miért miből és kinek készült.... Történetesen ismerem a családot. Rendes és szorgalmas fiatal pár két gyerekkel, akik nem akarták elhagyni a falujukat, mert szeretik, és szeretnének ott élni. Ezért építették a házat. Otthont teremtettek maguknak. És ha valaki egy kicsit is ért az építkezéshez, vagy volt már része benne, az tudhatja, hogy ez nem egy nagy ház. Praktikusan és takarékosan tervezték, tetőtérbeépítéssel! Irigységből fakadó rosszindulat helyett inkább példának lehetne őket állítani. Minden faluban sok ilyen fiatal családra volna szükség!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

enzehu's groups