Tom Portschy
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Üdvözöllek Kedves Látogató! A nevem Portschy Tamás, Szombathelyen születtem és élek. Építészmérnökként épületek, települések tervezésével foglalkozom. Imádok utazni, kirándulni és rajongok a szép látványért. Ha nem örökíteném meg, egy rövid ideig élvezhetném csak. Ezért viszem magammal mindig a fényképezőgépet. Így az élményeim mindig a közelemben vannak, és másokkal is megoszthatom. ------------------------------------------------------------ Greets Dear Visitor! My name is Tamás (Thomas) Portschy, I was born and live in Szombathely (West Hungary). My hobby is the photography, since do you like the nice sight to see, and strive that eternize. On my pictures can you see, what are my favorites: touring, nature, architecture (this is my avocation also).
« Previous12345678...1213Next »

Tom Portschy's conversations

"Like" Un bel e colorato paesaggio

Grazie per la visita e commento

Ciao da Vicenza, Nick

Amazing image, very beautiful and romantic! L

Best wishes, Marianne

+++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!F+ liKe it !
Amitié

merci, merci...

Marvelous sky and a beautiful capture. Like - Best wishes.

Zygmunt Borowski - Many thanks for your visit and comment – Best regards from Athens

Erik LEDROIT - Merci pour votre visite et le commentaire – Amitiés d’ Athènes

Merci beaucoup Jürgen

Ötven évvel ezelőtt álltam itt, a motorom (keresztöblítéses Schultze motor) kétezer méter fölött nem kapott elég levegőt, lejtmenetben meg nem volt motorfék, rosszabb volt mint felfelé. De a kilátás akkor is lenyűgözött. Szép felvétel kedves Judit.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Tom Portschy's groups