Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
A. Zoltán Sárdi (photoDIAZ or SAZ BP)
photos
on Google Maps
views
Welcome to all visitors to my album! :-) I live in Budapest... I wish you a pleasant stay! Dear Friends! Thanks for all the messages! I read them all - but sorry, I can't answer them all, so I apologize! ;-( Sincerely, 'SAZ BP' ------------------------------------------------- Köszöntöm az albumom látogatóit! Budapesti fotósként, mindenkinek kellemes időtöltést kívánok! Kedves Barátaim! Minden hozzászólást nagyon szépen megköszönök! Természetesen mindegyiket elolvasom, ám olyan nagy az albumom - ezáltal az üzenetek száma is -, hogy sajnos előfordul, már nem tudok mindegyikre válaszolni... Kérem a megértéseteket! Köszönettel: photoDIAZ ('SAZ BP')

A. Zoltán Sárdi (pho…'s conversations

Nem mentél be? Remek kiállítás van Magyarország vadjairól, nagy vadászairól benne!

Üdv.Laci

Szia Zoli!

Szép fotók! Te hallottál valamit, hogy még mindig töltöd ide a képeket, ami egy év múlva teljes törlésre kerül? :( Szerintem nincs értelme!

Üdv.Laci

Excellent panoramic picture!!!

JP

Beautiful shot!!!!

üdvözlet

JP

Very beautiful and interesting traditionnal architecture!!!!

Best wishes

JP

another great image

Kedves Zoli!

A panoramio bezáródik és még nem tudom mit fogok lépni ezért szeretnék elbúcsúzni. Jó egészséget kívánok és a folytatáshoz - ha sikerül megfelelő közösségi oldalt találnod - szép fényeket és további gyönyörű fotókat.

Baráti üdvözlettel,

GyurIca

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

A. Zoltán Sárdi (pho…'s groups