Járai Andrásné
428
photos
359
on Google Maps
views
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." (Victor Hugo) ************************************* "Probiere es so zu leben, das man Dich, dort wo Du bist nicht wahrnimmt, aber man vermisst Dich sehr, wenn Du von dort weggegangen bist." (Victor Hugo)

Járai Andrásné's conversations

Drága Judit!

Jókívánságoddal vidáman kezdett a napom, nagyon örültem hogy láttalak az aranycsacsi mellett! Igyekszem megõrizni a humoromat ... egyelõre annak nincs komoly akadálya, ha csak a saját életemre gondolok.

Neked is Boldog Új Évet kívánok, legyen Neked is olyan aranycsacsid aki nem feltétlenül pénzt, hanem egészséget, örömet, szerencsét tojjon!

Christa

Drága Judit!

A vitorlásaidnál kívánok Neked nagyon boldog új évet. Én csak egy idézetet hoztam Neked: "A barátok olyanok, mint a csillagok, nem mindig látod őket, de tudod hogy vannak."

Millió puszi, Éva

great picture!

Köszönöm és viszont kívánom János!

Üdv: Lacika

Danke ALLWO!

Viele Grüße, Zoli

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, Μάκης.

Ειλικρινείς χαιρετισμούς από, Zoli


Thanks for Commentes Joeri.

Greetings from Mosonmagyaróvár, Hungary, Zoli

Judit drága!

KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! Bevallom Neked, hogy én nem voltam korábban valami nagy versimádó, csak amióta panorámiós vagyok. Először a drága Tünde varázsolt el velük, aztán meg Te. "A tükör vallomása" nagyon tetszik, meg általában minden, amit találsz nekünk. Mellesleg látom írtál Istvánnak, sajnos egy darabig nem fog válaszolni, mert a gépe kimúlt, sms-t küldött szegény. Puszillak szeretettel, még jövök ebben az évben, szia, Éva

Thank you very much Mustafa! Best regards, Joli

Remek látvány és compozició,

kedves Laci.

Nagyon tetszik!

Lehet majd februárban lesz hasonló idő.

Kedves üdvözlet, Judit

Pityex

Éva

Parastoo

Anibal

Thomas

Thanks!!

Merry Christmas to all you,

Alberto

Friends

  • loading Loading…

 

Járai Andrásné's groups