Járai Andrásné
470
photos
392
on Google Maps
views
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." (Victor Hugo) ************************************* "Probiere es so zu leben, das man Dich, dort wo Du bist nicht wahrnimmt, aber man vermisst Dich sehr, wenn Du von dort weggegangen bist." (Victor Hugo)

Járai Andrásné's conversations

Very nice photo - Like - thanks for your visit, greetings from Turkey.

Замечательно в золотистом освещении!

Gyönyörű remekmű , jó pozícióból fotózva . Szép fotó ! Tetszik . Móni

Thank you all my friends for your very kind words in your comments and like 593 + fav 246 !!!

Here my most popular photo.

Warm Greetings to you all! Enrico

Kedves Éva, István, Dezső, Judit, Józsi, Gyurica, Laci és Márti!

Köszönöm a gratulációkat és a szavazatokat. Nagyon örülök ennek a győzelemnek mivel egy olyan képpel sirült nyernem, mely Magyarországon és azon belül is Budapesten készült. Sokszor elfeledjük, hogy fővárosunk egyik ha nem a legszebb a Európában és kis elfogultsággal a világon is.
A következő havi játékvezetésről elfoglaltságaim miatt lemondok. Bízom benne, hogy Roberto egy izgalmas témával jeletnkezik.
Üdv: Zoli (K.F.)

very nice photo !! greetings!! like! Panoramio for ever!!

This is really a nice image!!! like

beautiful image!! very nice work here!! like!!

Megint egy ritka pillanatot fogtál ki Gyula. Jó nagy eső lehetett, a földút szinte járhatatlan lett, de a látvány megérte, hogy összesározd a cipődet. Üdvözlettel: Éva

Christa drága köszönöm/köszönjük a vigasztalást, így már mindjárt más! Igen, valóban inkább irigylésre méltók vagyunk, bár én az utolsó helyemmel talán még sem annyira, de csak nevettem rajta, tényleg inkább jókedvre derített, mintsem elszomorított. Most, hogy az eső is elállt, a kedvem még jobb lett, pláne ha ránézek a ma vásárolt gyönyörű pünkösdi rózsáimra. Mindkettőtöknek szép, napsütötte PÜNKÖSD-i ünnepet kívánok, puszi, Éva

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Járai Andrásné's groups