Járai Andrásné
432
photos
363
on Google Maps
views
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." (Victor Hugo) ************************************* "Probiere es so zu leben, das man Dich, dort wo Du bist nicht wahrnimmt, aber man vermisst Dich sehr, wenn Du von dort weggegangen bist." (Victor Hugo)

Járai Andrásné's conversations

Kedves Évi, István!
Nagyon szívesen!

Ha már egy kis vitafórum alakult ki :) a magam véleménye. Nem is gondoltam volna, hogy egy mondatom ilyet vált ki, holott én csak arra akartam utalni, hogy minden szempontból jogos (negatív szájíz nélkül) volt a nagy pontkülönbség.
Mint minden pontozáson alapuló versenyben (hobby vagy versenysportszinten egyaránt) benne van az, hogy lejthet a pálya. A DNV „küzdelmeiben” friss csikónak számítok és valóban elég hamar sikerült győzedelmeskednem, ami ennek ellentmond. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy egy-két szavazat esetében kissé furcsa, hogy az adott illető miért éppen azokra a képekre szavazott, amikor láthatóan elmaradtak azok a fotók a későbbi élmezőnytől. Talán a pálya lejtése miatt, de talán, amiatt is, mert a versenyben mindenféle réteg képviselteti magát, így valamilyen szinten az esélyek sem egyformák. A lóláb akkor lógna ki, ha ez a végeredményben is visszatükröződne. Ebben a hónapban és azóta amióta én versenyzem nem így történt, a korábbiakról nem tudok nyilatkozni. Balázs képe minden szempontból (kompozíció, fények, színvilág, kivitelezés) egy remek fotó volt. Én személy szerint csodálkoztam volna, ha nem az Ő képe nyer.
Ettől függetlenül szívesen nevezek mivel ez egy bizonyos fokú visszacsatolás is. Emellett az ember tanulhat (beállítások, kompozíció, utómunka) is ezekből a versenyekből, mert valószínűleg minden nevező a témához kapcsolódóan a legjobb képét méretteti meg. Azonban az én vélényem is egyezik Isvánlval, hogy az anonym verseny lenne a legideálisabb, de annak a kivitelezése ebben a rendszerben kissé nehézkes lenne.

Kedves István!

Folytathatjuk ennél a a gyönyörű nepomukinál! :)

Szóval nyitott kapukat döngetsz, van anonim verseny a panoramion úgy hívják SPC! Többször indultam már rajta nem is eredménytelenül, de mostanában nagyon kevesen indulnak és kevesen szavaznak! Ennek a versenynek egyik nagyon fontos eleme, hogy csak olyan fotóval lehet indulni amelyet még nem töltöttek fel az albumba, mert ugye, ebben egyetértünk ha nincs feltűntetve a neved akkor is megismerné pl. Évi hogy az a Tied, hiszen ismeri az albumodat! Na Így aztán nem igazán népszerű ez a verseny, ha mégoly tiszta is! Sokkal kényelmesebb egy témában régi jó képet keresni, mint frisset készíteni!

További szép estét kívánva

Laci

Gratulálok a verseny-eredményhez, a fotó kedvenc!

Üdv.: Dezső

Gratulálok a verseny-eredményhez!

Üdv.: Dezső

Gratulálok a győztes fotóhoz!

Üdv.: Dezső

Favorite Photographer

Good work! YSL Best regards, Don Z

Ugyanezt kívánom neked is Christa!

Szia!

Vince


Remélem, holnap lesz olyan jó idő, hogy botloghassak majd az udvaron. (eddig elmaradt a fák őszi permetezése, jó lenne, ha azt még mecsinálhatnám)

Excellent composition, beautiful shot.

Kedves István!
Ismételten grautálok, van is mihez! Mind a helyezéshez (bár a dobogót hiányolom) és a remek fotóhoz. Szép színek, perspektíva és összhang.
YSL! Üdv: Zoli

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Járai Andrásné's groups