fodipali
Best photos All photos
photos
887
on Google Maps
views
Budapest mellett, Ecseren élek. A természetfotózás a nagy kedvenc(főleg állatok, madarak), de Budapest is ott van a TOPpon. ---- Célom: Megörökíteni a megismételhetetlent. (Gulyás Antal) --- A barátaim megengedik, hogy portrékat készítsek róluk. Róluk és a másik hobbimról, a kórusmuzsikáról részleteket, képeket, hangokat itt találsz: www.youtube.com/user/fodipali Besides Budapest, Ecseri edges. The nature photography of the big favorite (especially of animals, birds), but Budapest was there in the Top 10. --- My goal: to capture the moment. (Gulyás Antal) --- My friends are allowed to create portraits of them. Of the other hobby, the choirmusic, details, images, sounds can be found here: www.youtube.com/user/fodipali

fodipali's conversations

Szia Pali

Igen !!! Nagyon jó !!! Diszkrét és nagyítva nagyon részletes ! Igen ez jó lesz ! Tetszik a cinege és a vízjel is ! Most már egyre jobban hallik a nyitni kék. Közeleg a tavasz. Nagyon tudsz, főleg a madarakat fotózni.

Üdv: Frigyes

Szia Pali

Most már tudom, hogy néz ki egy gébics. Sikerült lekapnod mielőtt huss !

Üdv: Frigyes

Nagyon tetszik ! Szép, mint mindig. Töbet most nem írok, mert szvsz megneheztelsz, hogy csak én gyönyörködöm ezekbe a szép nél szebb képekben !

Üdv: Frigyes

Szia Pali

Megint egy szép fotó. Hogy a fenébe lehet ez ? Azt mondja a vércse vagy egyéb madár, jön Pali megvárom azután huss elrepülök :-)

Üdv: Frigyes

Szia.

Ez egy turistabusz. Jó megoldás ! Én is láttam.

Frigyes

Szia Földipali

Elég kétértelmű címet adtál neki ;-) Viszont: Sirály ! a kép !

Üdv: Frigyes

Nagyon jó kép, nagyon aranyosak:) Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok! Üdv Anita

Légi csatában a barna héják a jobbak! Ez egy különösen világos fejű változat.

Pali

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

fodipali's groups