katlin
736
photos
695
on Google Maps
views
"Az utazás (...) örömtelivé válik, a felfedezés és a kaland örömévé. Ezáltal egy nagyon fontos dolgot fogsz táplálni: az álmaidat. Az ember sosem szűnik meg álmodni. (...) Előfordul, hogy álmaink viharosak és vágyaink beteljesületlenek, de szükségünk van rá, hogy tovább álmodjunk, különben meghal a lelkünk. (...) Az egyetlen módja, hogy megmentsük az álmainkat, ha nagylelkűek vagyunk önmagunkhoz." .................../Paulo Coelho/..................... ************************************** Katalin vagyok, Budapesten élek! Fényképezni mindig szerettem, de mióta létezik digitális fotózás, még inkább megkedveltem, már a hobbimmá vált! És főleg mióta Panoramio tag vagyok, és látom fotóstársaim szebbnél szebb fotóit, olvasom hasznos tanácsait! Sokat lehet ám itt tanulni! :) Kedvenc fotótémám a természet, a napkelte, naplemente, a felhők és minden, ami szépségével, különlegességével elbűvöl, megpróbálom megörökíteni. Mióta rendszeresebben fotózom, másképp nézem a világot, észreveszem azt is, ami azelőtt elkerülte a figyelmemet! ************************************** Szeretettel üdvözöllek Benneteket Fotóstársaim, kívánok Nektek jó fotózást, és hozzá csodás fényeket!

katlin's conversations

Very beautiful night photo. Like - My best wishes.

wow, Tomas, prima gemacht LF und viele Grüße, Jürgen

Heinrich Andreas

Thank you very much. Best regards. Esztella

Ma épp 5 éves a kép. :) Üdv, ILona

Amikor ilyen értékes épület fotójára találok, mindig eszembe jut, hogy megnéztem volna akkor is, amikor igazi pompájában élt. Kár, hogy hagyják elavulni. Üdvözlettel, ILona

Did you note three 3 guys out in the surf? Tery. I think they were out there at their limit, because that sea was so cold they must have been made of cast iron.

kofteci.....

Nada

-dziękuję za wizytę, Zygmunt

Excellent photographic work! L+F! Best wishes, Don.

Wonderful view and scenery! YSL. Greetings :)

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

katlin's groups