katlin
736
photos
695
on Google Maps
views
"Az utazás (...) örömtelivé válik, a felfedezés és a kaland örömévé. Ezáltal egy nagyon fontos dolgot fogsz táplálni: az álmaidat. Az ember sosem szűnik meg álmodni. (...) Előfordul, hogy álmaink viharosak és vágyaink beteljesületlenek, de szükségünk van rá, hogy tovább álmodjunk, különben meghal a lelkünk. (...) Az egyetlen módja, hogy megmentsük az álmainkat, ha nagylelkűek vagyunk önmagunkhoz." .................../Paulo Coelho/..................... ************************************** Katalin vagyok, Budapesten élek! Fényképezni mindig szerettem, de mióta létezik digitális fotózás, még inkább megkedveltem, már a hobbimmá vált! És főleg mióta Panoramio tag vagyok, és látom fotóstársaim szebbnél szebb fotóit, olvasom hasznos tanácsait! Sokat lehet ám itt tanulni! :) Kedvenc fotótémám a természet, a napkelte, naplemente, a felhők és minden, ami szépségével, különlegességével elbűvöl, megpróbálom megörökíteni. Mióta rendszeresebben fotózom, másképp nézem a világot, észreveszem azt is, ami azelőtt elkerülte a figyelmemet! ************************************** Szeretettel üdvözöllek Benneteket Fotóstársaim, kívánok Nektek jó fotózást, és hozzá csodás fényeket!

katlin's conversations

Picturesque view!L66

Kati, nagyon köszönöm!!

Üdv.: Imre


Zdzisław, thank you!

Greetings, Imre

Thank you very much Christos!

Best regards, Tom

beautiful creature, very nice shot!

I’m very pleased to receive your visits and kind comments,

-

LIKE 138 and FAV 38

-

. * .

-

Thanks a lot for your appreciation

-

             ***

Best regards from Germany,

Ricardo

Many thanks Fen !

Best wsihes , imre

Nice photo of the town. ~+~+~+~ LIKE! / GEFÄLLT MIR! ~+~+~+~+~ Jürgen grüßt Dich aus Frankfurt am Main / Jürgen says hello from Frankfurt-upon-Main (Germany)

And Google, keep your hands off Panoramio!!!! - Und Google, Hände weg von Panoramio!!!!

Science fiction scenery. Beatifull. LIKE. Greetings from Poland.

Thank you very much! Best wishes Rita

Hi Nikos, Thank you for your very nice comment, even if the sea water here is next to frozen and not Like the warm waters of Greece. LOL cheers scally.

« Previous12345678...4950Next »

Friends

 • loading Loading…

 

katlin's groups