katlin
736
photos
695
on Google Maps
views
"Az utazás (...) örömtelivé válik, a felfedezés és a kaland örömévé. Ezáltal egy nagyon fontos dolgot fogsz táplálni: az álmaidat. Az ember sosem szűnik meg álmodni. (...) Előfordul, hogy álmaink viharosak és vágyaink beteljesületlenek, de szükségünk van rá, hogy tovább álmodjunk, különben meghal a lelkünk. (...) Az egyetlen módja, hogy megmentsük az álmainkat, ha nagylelkűek vagyunk önmagunkhoz." .................../Paulo Coelho/..................... ************************************** Katalin vagyok, Budapesten élek! Fényképezni mindig szerettem, de mióta létezik digitális fotózás, még inkább megkedveltem, már a hobbimmá vált! És főleg mióta Panoramio tag vagyok, és látom fotóstársaim szebbnél szebb fotóit, olvasom hasznos tanácsait! Sokat lehet ám itt tanulni! :) Kedvenc fotótémám a természet, a napkelte, naplemente, a felhők és minden, ami szépségével, különlegességével elbűvöl, megpróbálom megörökíteni. Mióta rendszeresebben fotózom, másképp nézem a világot, észreveszem azt is, ami azelőtt elkerülte a figyelmemet! ************************************** Szeretettel üdvözöllek Benneteket Fotóstársaim, kívánok Nektek jó fotózást, és hozzá csodás fényeket!

katlin's conversations

Preciosa foto y lugar

  • me gusta + FAV

Saludos cordiales, Pedro M

great picture, 1 like

Kedves Dezső!

Örülök, hogy tetszik képem. Köszönöm a látogatást, üzenetet és a “Like” szavazatot.

Üdvözlet Kanadából: GáboR


Warner Athey,

Thanks for the visits, kind comments. Gabe

Superb moment!L91

Дякую Юрію! З щирою повагою і найкращими побажаннями із Дніпропетровська, Станіслав.

Hallo Merz_Rene, ein sehr schönes, mystisches Foto, gefällt mir sehr gut, dafür einen Stern und ein like. Hab Dich bei meinen Lieblingsfotografen aufgenommen, weil mir Deine Fotos sehr gut gefallen und Vielen Dank für Dein Kommentar. Pipsi!

Ładne zdjęcia, piękne miejsce - pozdrowienia z Czech - ❋votoja, cz❋

Pekné zachytenie Pekné foto L. Zdravím Jaro

Szia Laci!

Nagyon kedves vagy ... komolyan!

De én nem tudok semmit a DNV-ről (hol, hogyan kell nevezni, mik a tennivalók, éít.) ... így rendre kihagyom az egyes versenyeket.

/pl. most sem tudom, hogy mi a következő téma)

De nagyon jól esett, hogy gondoltál rám!

Barátsággal: Vince

Very nice atmosphere - Nice picture!

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

katlin's groups