eleni iak.
64
photos
59
on Google Maps
views
None

eleni iak.'s conversations

Multumesc, Márti!.

In anii ”50, când eu eram student la Politehnica, actualul Traian se numea Moldova, iar actualele Unirea si Moldova nu existau!! S-au produs schimbari semnificative. Inca 2 exemple: ca student am facut munca voluntara la fundatiile actualei Casa Studentilor si Casa Sindicatelor. In acelasi timp a inceput constructia celor 3 blocuri din Piata Unirii, vis a vis de H Unirea. Toate aceste constructii au inceput dupa o vizita a lui Gh Gheorghiu Dej, cu care ocazie s-a aprobat un plan de dezvoltare a orasului!! In anii anteriori anului 1989, planurile de dezvoltare ale marilor orase ale tarii se prezentau conducerii statului spre aprobare, iar dupa aprobare se planificau fondurile necesare executiei obiectivelor administrativ-sociale si industriale. Tot ce insemna investitii ale statului se aprobau, se planificau si se urmarea realizarea in termenele stabilite.

Thank you, Romulus!

Thank you , Schmeukel.

Greetings, Argenna.

Thank you, Richard.

Thank you very much, for visits and comments,

Buts Yuri,

B. Pejchinov,

Karl Pallinger,

Have a nice day, Argenna.

Multumesc Dana Oltean de apreciere, mi se pare asa de aiurea sa raspund dupa atatia ani , dar nu ma gandeam ca cineva s-ar mai uita la astea vechi.

Multumesc Aes Triplex.

Thank you, PedroM and Karl for the nice comments and visits.

Many thanks for comments and likes ,

nausga,

Renato Pantini,

Diana Popescu

Have a nice day. Toate cele bune , Diana.

Multumesc de urari Crina. E dupa trei ani :) , dar acum am gasit mesajul , deruland firul inapoi. La fel si tie , toate cele bune si o primavara frumoasa.

Thank you Chinappi ,for visit,appreciation and like.Greetings, Argenna.

Friends

  • loading Loading…

 

eleni iak.'s groups