Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Madym
photos
on Google Maps
views
Üdvözlök mindenkit! Egy vasútmániás fiatalember vagyok, ezen kívül az országhatárok, és a határokon készített fotók érdekelnek igazán, itt is f?ként azokat keresem, és nézem.

Madym's conversations

Igen, szép hely. Számomra külön érdekesség, hogy a túlpart már egy másik ország. Egyszer kerékpárral szeretném bebarangolni ezt a vidéket.

yes there are a lot of border gaurd which separate along the line

Chalúpka z rozprávky. Pekné foto. LIKE.
S pozdravom Faroma.

Fantastic !

Amazing , really nice ...

Very beautiful

A homályos csík egy másik repülő volt, amely a Hold irányába repült, persze a Földről nézve. De mire előkaptam a gépet, már tova repült, de jött a másik.

You will be swiftly stopped and detained by the folks who patrol the exterior of R-4808N, AKA the "camo dudes". They will then call the Sherriff of Lincoln County, who will then place you under arrest either before or afer you sign a lot of legal documents which tell you to keep your mouth shut about the entire encounter. The sherriff will then transport you to the Alamo Police Station. There WILL be a steep fine, and more trouble than it is worth. DO NOT CROSS THIS LINE. It's about the same as pushing the big red button that says "DO NOT PUSH. EVER" :)

Elvitték a mozdonyt is.

Üdv.: Dezső

Köszi! Csodálkoztam is, hogy nem akadályozott semmilyen vezeték. Ja, a dátumot meg egyszerűen elfelejtettem bekapcsolni. :-P

Köszi! Azért nem lehetett nagy öröm hosszú órákat döcögni ilyen kocsikon. De persze szép alkotás.

Pedig érdemes kikukkantani belőle. Tiszta időben a Kárpátokat is látni.

« Previous12345678...3839Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Madym's groups