Júli@
photos
982
on Google Maps
views
Ⓦ ⓔ ⓛ ⓒ ⓞ ⓜ ⓔ "A fotó az a fajta látvány, amit tízszer, hússzor, százszor is elővehetsz, megcsodálhatod, gyönyörködhetsz benne, gondolatokat ébreszt benned. Egy képet ki lehet olvasni, pont úgy, mint egy könyvet. Ez határozza meg a fotó helyét a világban, és ezért mondhatjuk, hogy a fotó és a fotózás örök. És ebben a néhány szóban benne van a teljes igazság. A fotózás olyan műfaj, amiről azt vallom, hogy csak elkezdeni lehet, abbahagyni soha..." (Bara István)

Júli@'s conversations

Úgy látom nem csak nálam alacsony a Balaton vízszintje. Illetve, magyarítsuk a mondatot. Nem csakl a Balaton vízsszintje alacsony, mint az nálam is látható. A képed viszont nagyon hangulatos és szép, tetszik.

Rég jártam erre, nagyon jó volt benézni.

Üdv: Attila

Köszönöm kedves Kata! örülök, hogy tetszik!

Üdv, Dénes

Hi Ferenc,

I hope everything is ok with you and please accept my sincere apologies for leaving this standardized message...

I just want you to know that, although lately I almost didn´t comment your photos, I'm glad I met you and choosed you as one of my favourite photographers.

By watching your photos I got to know so many amazing and wonderful places that I couldn´t even dream they exist ... not to mention that it was with them that I learned the little I know about photography...

This is my favourite picture in your gallery, so I´m adding it to my “ photos list”! Thanks for everything, my dear friend :)

A hug from Oporto, Mário Eloi Castro

Nikos! I am glad that you were a "young man very much on the spot" and noticed :)! greetings, Judit

Jó trükk, hogy kinagyítsuk! :) (Bár a közbülső, csúszkás megoldás nem kedvencem.) Jók a szellemek az éjszakában, a számukat saccolni sem tudom. :)) Tetszenek a képeid! YSL 5/18!

Üdv.: Csaba

It's my favorit photo! Thanks for the visit.

Taki

Aranyos itt mindenki:))) Én már csak tudom:))

Very nice night photo...

LIKE 15

Mindenkinek köszönöm az írását és a kedves megjegyzéseket is:)))!


-----------------a----------------Tivadar


Thanks you for your visit and your kind comments:))


--------------------------Hi, ---------------- Tivadar = Theodor :))!

Friends

  • loading Loading…

 

Júli@'s groups