Pedro Salcedo i Vaz
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
« Previous12345678...5152Next »

Pedro Salcedo i Vaz's conversations

Moltes gràcies, Jordi. Prades, la vila vermella, és un poble encantador. Molt recomanable per visitar. Salutacions

Gràcies Josep, per la teva bona voluntat. Disculpa que hagi trigat tant a contestar, però és que durant més d'un any havia perdut el control del meu compte de Panoramio i no podia accedir-hi. És clar que no hi ha cap pàrquing davant de l'església; en sóc coneixedor. El que succeeix és que tot i no ser un pàrquing hi ha gent que hi aparca. Sóc de l'opinió que els ajuntaments haurien de protegir l'entorn inmmediat dels monuments amb un pla de dignificació de monuments i evitar que els incívics hi aparquin. Ja no es tracta de que la foto surti malament, sinó de donar-los dignitat i protecció.

Moltes gràcies per l'apreciació. Disculpa que no hagi respost abans, però havia perdut el control del meu compte de Panoramio durant més d'un any. Salutacions

ostres!!! gràcies neu ni dó!! si que en saps!!! m'ha fet gràcia saber-ne tant és que quant vam anar a Sant Sadurní i vam veure el llamp de casa ens vam quedar al·lucinats! i vam dir la nostra que si deuria ser un convent que si això que si allò! veus ara ja sé més! m'ha fet molta gràcia saber també que aquest llinatge anés a parar un de tants llocs a Salt, jo sóc de Salt i conec una familia Masferrer que són pintors i ves que no vinguin d'allà! moltes gràcies de nou!

Hola Pitiús No me n'havia adonat del lapsus. Gràcies per avisar. Interessant territori, les Pitiüses. I molt maco. Encara no l'he visitat. Salutacions

Thank you. Merci pour votre visite. Greetings from Catalonia

Thank you very much, Kostia. Greeting from Catalonia

Interesting! L + F. Greeting from Ukraine. Kostia

Hola Nirvan@foto. Gràcies pel peu comentari positiu. Si de mica en mica, durant temps, vas posant fotografies, arribarà un dia en què t'adonaràs que has col·locat un munt. Això és el que em passa a mi. M'encanta viatjar i veure coses diferents, natura i elements històrics i artístics. Fa relativament poc que faig fotografies amb màquina digital, però des què la tinc ja no em separo d'ella. És clar que si vaig a comprar al supermercat no la portaré, però si vaig una mica més enllà, sí. Fotografio tot el que té interès històric, artístic o natural; i a Panoramio només poso una petita part de les fotografies que faig. Repassant la teva galeria es veu que a tu també t'agrada viatjar i veure coses. Salutacions, company.

Hola Graciel·la Gràcies per la teva visita i pel teu contacte. He apreciat que tens una galeria força heterogènia i sembla que la teva activitat fotogràfica té l'epicentre a Osona. Voldria aprofitar el teu coneixement d'aquesta comarca per a apuntar-me alguns llogarrets per a visitar. Salutacions!!

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Pedro Salcedo i Vaz's groups