Pedro Salcedo i Vaz
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
« Previous12345678...5152Next »

Pedro Salcedo i Vaz's conversations

Hola Nirvan@foto. Gràcies pel peu comentari positiu. Si de mica en mica, durant temps, vas posant fotografies, arribarà un dia en què t'adonaràs que has col·locat un munt. Això és el que em passa a mi. M'encanta viatjar i veure coses diferents, natura i elements històrics i artístics. Fa relativament poc que faig fotografies amb màquina digital, però des què la tinc ja no em separo d'ella. És clar que si vaig a comprar al supermercat no la portaré, però si vaig una mica més enllà, sí. Fotografio tot el que té interès històric, artístic o natural; i a Panoramio només poso una petita part de les fotografies que faig. Repassant la teva galeria es veu que a tu també t'agrada viatjar i veure coses. Salutacions, company.

Hola Graciel·la Gràcies per la teva visita i pel teu contacte. He apreciat que tens una galeria força heterogènia i sembla que la teva activitat fotogràfica té l'epicentre a Osona. Voldria aprofitar el teu coneixement d'aquesta comarca per a apuntar-me alguns llogarrets per a visitar. Salutacions!!

Una altre bona imatge.

Pot ser... I a més a més, de coloraines. Tot i que més aviat depèn de amb quins ulls es miri. Una salutació amistosa, Pitiús.

Спасибо, я чувствую себя честью вашего визита.Характер в вопросе существовали на самом деле. Он был фермером, который жил в популярных Кортес (ныне район Барселоны, до города недалеко от Барселоны) в конце девятнадцатого века. Привет из Каталонии.

Gràcies pels comentaris Pedro.

Segons tinc entés aquest edifici també s'el coneix com a Llotja, ja que va allotjar l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis de la Llotja. Abans com bé dius era la seu del Casino Mercantil o Bolsín.

Efectivament la Llotja que té més nom era la que hi havia al Pla de Palau.

Moltes gràcies, dessalinger. L'església és maca i es presta a ser fotografiada. Salutacions

Gràcies a tu per compartir les teves emocions i les teves experiències. Salutacions, mlola

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Pedro Salcedo i Vaz's groups