walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )
« Previous12345678...458459Next »

walterskrutser's conversations

Wondermooie foto Fred , LIKE Grtjs , Joeri.

nou nee ... ik had een para-plu meegenomen omdat de weerman al dreigde met die buien voor ik vertrok .. ik moest effe een grenspaaltje uit-graven wat die van het kadaster nu onder de grond verstopt hebben en dat moest dus onder open para want toen was die moesson bezig ... toen de paal weer keurig ingegraven was werd het gelijk weer droog en toen kwam ik hierlangs ... en nee ik was te voet maar dan lui .. een stuk bus .. dan een trampel-ronde en dan vanaf die vrijmarkt ( ex-curverfabriek ) weer terug met de bus . . . . OJA die lampen .. toen ik daar net trampelde kwam zo een awacs-ding net landen .. wat een klere-herry is dat . . . . .

Adem Dogan Thanks a lot for the YSL2/3 Best Wishes Fred

Wat was er zo HEERLIJKMARCO???? De Beurs zal er eerder Platter dan dikker door worden HE!?? Welke Grapjas hangt daar buiten zo'n bordje,,,(?) -logisch dat het mij tijdens het mountainbiken opvalt----een boer die er net langskwam met een tractor wees naar zijn hoofd -toen ik naar dat bord wees...met een vragende blik--zou bijna zeggen--er is daar vaker iets gebeurdt ....

Gr FRED

JAN NOGMAALS BEDANKT

Dank je weer wellus Joeri

Voor de CV David

Gr Fr

Ja precies Louisa wij zetten NIET de kerstboom op,,,maar onder diezelfde boom kunnen WEL eieren liggen en zijn de kerkklokken te horen VROLIJK PAASFEEST!!!

Gr Fred

Is mij duidelijk. eens zien of ik dit jaar een ongewijzigde situatie aantref....

Ja Walter leuke foto,,,met die bewaakster van paal 927

Groetjes Fred

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups