walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )
« Previous12345678...488489Next »

walterskrutser's conversations

Richard McL thanks for the realy interisting comment and L=F**

Best regards Fred

Hahahahahahahaha Klasse!!!

Haha Je doet maar!

Mr Korea Thank You!

Ja klopt Geschrevenmaar Vleugels heb ik niet!


Fotograferen onder het fietsen heb ik ooit EEN keer geprobeerd maar ik vondt het resultaat Slecht vandaar stop ik toch wel even!

Groeten Fred

Dit is echter mooi dan als het bewolkt is

OCHJA ik heb nu pas op het kaartje gekeken en inderdaad ... een katte-sprong is dat maar ... dacht eigenlijk gewoon dat je weer ergens in verweggistan was geweest . . . . . jammer dat de de komende dagen moesson-gevaar is anders was ik er morgen al effe heen-gegaan . . . . .

zouden ze weten dat jij ze nu zomaar op panoramio gekwakt hebt ??? waren toch fotos ...for your eyes only.... en geen voor de hele wereld ???

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups