walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )
« Previous12345678...568569Next »

walterskrutser's conversations

Kristine Mutzenbacher

Je bent en blijft een Grapjas,,,,200km???

JULES (rechts) KREEG IN 2015 EEN ZWARE HARTINFARCT EN KREEG MET SPOED (in Maastricht) EEN DUBBLE BY-PASS --STOP MET ROKEN--DAT DOET HIJ SINDSDIEN NIET MEER

als je echter gewoon een rondje wilde doen moet je nu naar rechts tot onder bij die autobaan en daar oversteken en dan ben je weer waar je begonnen was .... die wat niet moe zijn kunnen de rustieke straat over en dan gelijk ploeteren op dat nieuwe stuk langs die golfbaan . . . .

hetzelfde paaltje is al op de foto maar dan van de andere kant want daar zit de HEEN pijl ertegen gespijkerd . . . .

dit is wel verdacht stevig af-gezet .... zal wel weeeer een omleiding in de maak zijn zeker ???

na deze foto eens effe op die bank gaan zitten en een beetje eten en drinken en dan VERGETEN nog effe dat pijltje van korterbij te gaan doen .... dus danmaar een zoek-plaatje maar er staat echt een pijltje op de foto . . . . .

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups