walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )
« Previous12345678...479480Next »

walterskrutser's conversations

Lijkt er-op of Jezus Naar Beneden springen wil Like two!

En toen kwam een JEWITTER

Nicely framed shot and contrast!! Like. Regards, Miguel.

Nice! Like. Regards, Miguel.

UPDATE .... suisde op 29-04 met de trein voorbij en er schemerde een groot geel stenen kruis op de kapel ...das snel gegaan dan . . . . .

de weermann beloofde wat losse wolkjes en dus veel zon en dus alzotamelijk maar eens een rondje maastricht gaan doen en daar wat verborgen kruisjes gaan opsporen ... HELAAS .. het was 95% bewolkt en de zon scheen ALLEEN als ze niet nodig was ...... dit is NIET de trein naar maastricht maar die naar de provincie ... vermits je niet 5X moet overstappen onderweg ben je dan zo in schip-hol . . . . .

TJONGE ZEG ... je mag niet eens al telefonerend met een bakje friet en een vlooienbaal de kerk in ... ERGER is .. het was er ZO donker dat ze het bordje verlicht hebben uitgevoerd omdat je het anders niet zou zien .. nu zag je amper waar je trampelen moest in die super-donkere kerk ... dus fotos maken ging alleen met blitz en die 24h/24h kameras zijn vast en zeker infra-rood want met gewoon licht zouden die NIKS kunnen waarnemen . . . . grappiger is ..... IEDEREEN liep met zo een telefoon aan het oor en een kamera in de hand rond ... zag toch niemand . . . . . .

Nice chapel - like

Friendly greetings from Zygmunt

Hebben ze Dit bij www.wegkruis.nl???

Claudio L.Bender


Thanks a lot

best wishes Fred

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups