walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

paarden trekken zich nergens iets van aan .. die blijven gewoon door-eten .... behalve eentje . die is uit de wind gaan staan vlak tegen die vergammelde muur ... .

nog niemand had zin om effe te zitten ... wat me wel nu pas opvalt .. die super-dikke wilgeboom is verdwenen ( nou ja zo goed als .. er staat nog een vergammeld restje ... )

nog een kleine af-korting .. stiekum via deze paarden-gasse afdalen inplaats van omlopen .. zogaar a-t-b ranselaars hebben dat al gedaan aan de sporen te zien . . . .

en weer een stukje a-t-b gasse de klote op ... er stonden vast weer van die zeldzame boterbloemen of distels of zo .. of mischien hebben ze wel een mus van het broeden af gehouden ... in ieder geval moeten ze nu gewoon asfalt-ranselen in plaats van door de pratsch te buttelen . . . .

moet er toch nog vlug iemand een auto op de verkeerde plaats zetten . . . .

helaas is de tijgerkop nu ondergesneeuwd dus kan die butler er nog beter over vallen . . . .

deze foto wilde ik al eeuwen maken maar steeds worden overal achteloos van die autos neergekwakt zodat er altijd wel wat van in de weg stonden .. met die 5 cm sneeuw durven ze zeker niet te rijden en gaan maar naar de friture inplaats van naar hier en dus . . . . . gelukt ......

stiekum een stukje af-korten door over de manege te trampelen en dan deze banken vinden . . . .

nog een stukje van de echte a-t-b route .. een zwarte afdaling .. nu wit maar daardoor alleen nog maar meer val-gevaar . . . .

door dat die ski-baan steeds meer een pret-park begint te worden moeten die a-t-b- gasten steeds wijken met hun route .. voor zolang het duurt moeten die nu naast deze wild-water rivier de berg naar boven ploeteren . . . .

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups