walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

Zal wel den Heer Gerold Vluggenuit yulpe geweest zijn--Heet NU* Benelux Fotografie*

Die paol heeft de Winterjasal aan Walter

Bedankt Walter voor jouw uitgebreide reactie. Veel groeten uit Friesland, Titia

Durven zeker niet te kijken

Hiravellan nice to meet you! Thanks for your nice Like

Best wishes Fred

Wie weet Hoe-lang het daar staat,,,,Als ieumand het mooi vindt is het S'nachts zo verdwenen! ----------------------Sommige mensen zijn tot alles in staat!

WALTER moet je eens opletten hoeveel kruisen reeds bij vele mensen in de Achtertuin staan--t'is een schande--ik zag laatst in Wijlre twee gevallen!

Ze zijn aan het werken bij PANO--ik ken dat!


Ik wacht meestal totdat de Cursorknippert---en dan type ik de EERSTE letter,,en wacht even--telkens na een letter even wachten !


Panoramiowerkt aan een NIEUW SYSTEEM om fotos op te laden,,,dat zou KLAAR zijn medio MAART 2013


Of dat dan voor ONS gebruikersmakkelijker is is nog afwachten!

Gr FRED

Op wat te lijken??

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups