Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )

walterskrutser's conversations

Wat Mij betreft mogen ze allemaal (die waar alleen zo'n paal op staat) deleten--die Anderen Natuurlijk wel Selekteren

Daar zullen er een HELE HOOP niet van geselkteerd worden -omdat Google reeds uitzakkingen vertoond van de Vorige Paal Invasie!

Juist ---het Enige Verschil is nog de NIGHTSHOT

dat landschap viel nu wat tegen vanwege de felle slag-schaduwen en ook vanwege de bouw-hekken .. maar ze zijn dan toch eindelijk dat klooster aan het op-knappen ... het scheelde danooknietveel of men kon gewoon vanaf het fundament beginnen . . . .

Een Tip voor jou,,,Als je naar boven klautert en je neemt het kruis vrij vooraan dus in de voorgrond,,,dan kun je het dorp Eben_emael in de achtergrond zien---ik dacht dat daar reeds te doen..maar omdat ik nog vele kmtertjes had af te leggen vondt ik deze opname vanuit die bocht volstaan

Interessant Walterdat kundersteen verhaal---*Mijn zus in Kunrade heeft tegen de Bungalow -VAST_ zo'n boog laten metselen van die STEEN---die haar man met de *Kruiwagen ** iets verderop (op de Bergseweg) ging halen!


De Boog leid je de tuin in!---Is Mooi gworden


Wat vindt je van mijn *Ancestors Grave *KRUUTZ????(foto -9_

hoewel deze grenspalen pas uit de doos zijn is deze al een weinig aan-gevaren geweest dus of die hier er nog lang is ??.... de ook aan deze kant staande stenen grenspaal NL-B is ookal helemaal scheef-gereden maar daar hadden ze wel ookal langer de kans voor . . . .

het was de laatste paal van die lange tocht die dag .... het ging suizend berg-af EN een vol in het gezicht schijnende zon EN al wat moe ..gevolg ... stond al onder bij die gronsveld-molen geen paal ??? en dus met de zon in de rug terug puffen .... en dan hier de rede dat er geen gezien werd ... alle anderen stonden keurig vrij . . . . .

bij het vrij-maken van de paal kwam ook gelijk zo een verbogen schat te voorschijn ... hadden zeker geen zin om nog eens met de blote armen tussen die brand-netels te gaan om hem netjes terug onder de steen te schuiven . . . . .

gewoon effe geduld uit-oefenen ..verschijnen vanzelf wel bij een van die fotograven op de site en dan weet ik of ik er al was of niet . . . .

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups