walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )
« Previous12345678...497498Next »

walterskrutser's conversations

effe helemaal naar huckelhoven gaan om een pollymarkt te bezoeken VER-ASSING is het een super-grote ...... en dus na de ronde een ZWARE rug-zak en veeeeel later klaar als ingeschat want er moest er nog ene en daarna zou ik dan ooknog een -rath ronde gaan doen . . . . .

de jezus zit wel aan de andere kant maar de zon was felle tegen-stander om die op de foto te zetten ....danmaar gewoon van deze kant . . . . .

de weermann beloofde droog&zonnig weer met enkele wolken .... helaas begon die wat te over-drijven met de wolken en het leek zogaar te gaan regenen . . . .

kruis was door de aanhoudende regenbuien omgevallen ... net toen ik daar was kwam een wind-vlaag en stond het plots weer recht ( ahum..... )

JA HOOR ... op tal-loze andere fotos van ditzelfde huis maar dan uiter-aard met een voorbij-suizende trein ervoor word vermeld dat het een spoorwegwachterswoning was dus goed in-geschat . . . . .

het word NOG VREEMDER ... een van die 6 fotos was NIET op google-aarde terecht gekomen ( zeker ergens vergeten op klaar te klikken of zo ??? ) kom nu dus terug om die alsnog op de kaart te prikken ... staan ze ALLEMAAL wel op de kaart ??? nou ja dan is het ook goed....

Op 23 juli 11 views--**Nu op 21 augustulus 51 views(40tig erbij)Voila!

jammer dat er geen rijke amerikanen of japanners meer zijn .... die kochten toendertijd zulke gebouwen op .... lieten ze keurig netjes afbreken en bouwden ze dan weer steen-voor-steen op in hun achtertuin . . . .

voor veel mensen was het veeeeel te warm die lagen allemaal achterom in hun blootje in het zwembad .. en ik had ook effe getreuzeld tot de laatste auto het beeld uit was . . . . .

grappig is te zien hoe de wind van richting ver-anderd op zo een korte afstand ... de ene wind-molen mikt naar links en de andere naar rechts om de wind optimaal te kunnen misbruiken . . . . .

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups