walterskrutser
photos
on Google Maps
views
OPGELET dit zijn geheime fotos die door niemand bekeken mogen worden en kommentaar schrijven is al helemaal niet gewenst .. gelukkig doet dat dan ook niemand ... het was echter enkel de bedoeling hier de kruis-fotos te komen plaatsen maar dat is een beetje uit de hand gelopen en nu moet je zoeken om nog een kruis te kunnen vinden tussen de zooi ... inmiddels is er al weer een andere serie bij-gekomen enwel van GRENSpalen .. makkelijker als kruisen want je hoeft enkel een (grens)lijn te volgen alhoewel dat soms toch knap lastig is gebleken .. er word een moedige poging ondernomen om de grenspalen net als de wegkruisen met tags op te delen in hap-klare brokken maar dat kan nog effe duren voor dat allemaal klaar is . . . ( niet zo slim om eerst 10.000 palen-fotos op te sturen en DAN PAS aan de tags te gaan denken )
« Previous12345678...577578Next »

walterskrutser's conversations

*Denk je dat dat mogelijk is ---WALTER??

Ja Walter,,,misschien dat jij --DAAR--verder gaat--ga er eens kijken-en misschien ook dat je de -eigenaar- tegenkomt--dat kan nog een verassing worden ----

Meer vissen in dan je denkt---Je mag maar op Enkele Plekken nog Vissen---vorig jaar werden verschillende buitenlanders (Roemenen) in de kraag gevat die visten er in de schemering met een Net en Schijnwerper---en de gevangen vis (Beek Forel) werdt dan verkocht rechtstreeks aan restaurants wat veel geld opbracht---alle restaurants die vis afnamen en natuurlijk ook die Roemenen zijn inmiddels beboet(waren illegaal hier)dat krijg je met die open grenzen--en dan nog het water is sinds begin dit jaar stukken schoner nu ze in Wallonie alle rioolwater reiningen zoals WIJ dat al jaren doen

The Day of the TRIFFIDS --Film en Boek van deze Sience-Fiction Tragedie Yes I Know

Ja...die galery heet Walterkruutser

das hetzelfde als een automonteur je verteld welk behang je moet nemen .... oftewel ... een lampje monteren is wel effe anders als die stralings-bakjes . . .

er staat toch ECHT gewoon een kruis ... klote tuinmann is waarschijnlijk verdronken tydens het snorkelen of zo . . . .

om het de fotograaf niet te makkelijk te maken een hel-witte jezus tegen een super-donker kruis . . . .

Ja nu wel ja klopt hetzelfde Politie-buro

volgens mij is het gewoon een roodstaartje ( hoe ze nu op die naam gekomen kunnen zijn ???? ) die klote vogels maakten altijd nesten in nieuwbouw-woningen en dan moest je daar netjes omheen werken totdat die weer uit-gebroed was . . . . .

Friends

  • loading Loading…

 

walterskrutser's groups